امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۳

(23-07-2020، 22:36)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:25)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:23)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:18)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکسی عصبانی شه یکاری میکنه ! مدل منم اینجوریه ! البت یه ثانیه هم طول نکشید ولی خب!
دعوا نداریم ! خواهان صلح !

شاخ غول شکوندی تو (:
اوکی

اگه پیعمتو میدیدم عواقب بدتری داشت (; خوشم نمیاد !

حیف که منتظر موندی نمیدونی برا خوش اومدن کسی پی ام نمیدم عمو (:
ولی خب با این چیزا بزرگ نمیشی خوشت بیاد یا نه

من هی نمیخوام بحث کنم هی گنده بازی در میاریا (:

میشه اسمتو بگی فضولیم گل کرد Angel
آگهی
(23-07-2020، 22:36)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:25)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:23)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:18)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکسی عصبانی شه یکاری میکنه ! مدل منم اینجوریه ! البت یه ثانیه هم طول نکشید ولی خب!

شاخ غول شکوندی تو (:
اوکی

تارخ سوت ميکشه؟._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Sirvan10_a ، чернаяЛуна
(23-07-2020، 22:32)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:30)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:28)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا از اولشم قلابی بود جنساتون)):

نه دیگه چون اصل بود ارزش براش قائل نشدن ما هم دلمون شیکست تعطیلش کردیم ):

من ک شاهدم تو زیر زمین میساختین برچسب برندای معروف میزدین._.

اونم از فروتنیمون بود بوخودا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł ، Sirvan10_a
بزارین این گفتگو با آرامش ب پایان برسه(:
دعوا بحث توش نباشه(:
گذشت کنه یکیتون(((((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Sirvan10_a
بادیه رو چیکا کردین ._.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Sirvan10_a ، شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪
دااااااااااااد
ناشناس
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، شـــقآیــق
(23-07-2020، 22:38)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:32)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:30)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 22:28)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا از اولشم قلابی بود جنساتون)):

نه دیگه چون اصل بود ارزش براش قائل نشدن ما هم دلمون شیکست تعطیلش کردیم ):

من ک شاهدم تو زیر زمین میساختین برچسب برندای معروف میزدین._.

اونم از فروتنیمون بود بوخودا

هی میخوام شفاف سازی نکنم نمیزاری ک((:
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(23-07-2020، 22:38)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزارین این گفتگو با آرامش ب پایان برسه(:
دعوا بحث توش نباشه(:
گذشت کنه یکیتون(((((:

دعوا نیست که!
شوخیه .. !
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، شـــقآیــق
(23-07-2020، 22:37)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخ غول شکوندی تو (:
اوکی

شاید باورت نشه ولی با چس کردنم کسی بزرگ نمیشه !D:

اگه به این حرفا میگی گنده بازی من دیگه حرفی ندارم !

نقطه چسه شاخه, گنده بازی تو بزرگه ._.
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، شـــقآیــق ، чернаяЛуна
(23-07-2020، 22:39)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دااااااااااااد

از غم تنهایی؟
 سپاس شده توسط Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان