امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۳

(23-07-2020، 18:18)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 18:17)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 18:16)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 18:15)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 18:14)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سررفت:/

تایپیک بزن.-.

جذابیت نداره ):
اومممممم.....پاشو برقص.-.
نکته قشنگی بود ولی حسش نیسD:

:ngh:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Sirvan10_a
آگهی
(23-07-2020، 18:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 18:03)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 17:20)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 17:19)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 17:15)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه آسونه D:
عی بابا ریاضی به این شیرینی *-*
حالا چرا انسانی برداشتی؟

دلایلش زیاده D:
ولی هنوزم ک هنوزه کسی باور نمیکنه قید تجربیو زدم :|

بنظرم کار خوبی کردی
تجربی برای قبولی تو دانشگاه خیلی سخته
فشار میاره

آره واقعا همینطوره .
ولی اینم هست تجربی اینده شغلی داره

و همچنین ۷۵٪ سیاهی لشکرن

(23-07-2020، 18:14)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دعوا دوس داری

دعوا را بندازم Big Grin
اع .__.
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(23-07-2020، 18:34)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی هست اصلا :| ؟

نویسنده و نمیدونم چی چیه بریتانیایی:|
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
اونقدر حوصلم سر رفته حال انجام هیچ کاریو ندارم الان .________.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، *Aɴѕel* ، Đęąđ.ğïřł ، Sirvan10_a
(23-07-2020، 18:37)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونقدر حوصلم سر رفته حال انجام هیچ کاریو ندارم الان .________.
من انرژی دارم ولی زورمه در راه چیزی تخلیش کنم-_-
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Sirvan10_a ، Ɗєя_Mσηɗ
(23-07-2020، 18:30)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 18:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 18:03)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 17:20)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 17:19)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا انسانی برداشتی؟

دلایلش زیاده D:

بنظرم کار خوبی کردی
فشار میاره

آره واقعا همینطوره .

و همچنین ۷۵٪ سیاهی لشکرن

تو دعوا دوس داری

دعوا را بندازم Big Grin
دعوا دوست دارم نه بچه بازی و خاله زنک بازی
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(23-07-2020، 18:40)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 18:30)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلایلش زیاده D:

بنظرم کار خوبی کردی
فشار میاره

آره واقعا همینطوره .

و همچنین ۷۵٪ سیاهی لشکرن

تو دعوا دوس داری

دعوا را بندازم Big Grin

دعوای من خاله بازیه؟؟
مال من کوچیک ترین ترکشش اخطاره

تا الان دو نفرو فرستادم بن

@sclvrFox

ممد این پسر

مفلح بن قادر دوسته خیلی باحاله
(23-07-2020، 18:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 18:40)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرم کار خوبی کردی
فشار میاره

آره واقعا همینطوره .

و همچنین ۷۵٪ سیاهی لشکرن

تو دعوا دوس داری

دعوا را بندازم Big Grin

دعوای من خاله بازیه؟؟

بستگی داره خاله زنک بازیو چی بدونی 
اینکه از فلان کس شات بگیری یا فلان کس بره پی وی یه نفر دیگ چهارتا چیز الکی سرهم بندی کنه اینا همش بچه بازیه
دعوا باید دلیل درست حسابی داشته باشه نه خبرچینی و یک کلاغ چهل کلاغ 
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(23-07-2020، 18:49)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 18:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره واقعا همینطوره .

و همچنین ۷۵٪ سیاهی لشکرن

تو دعوا دوس داری

دعوا را بندازم Big Grin

دعوای من خاله بازیه؟؟

بستگی داره خاله زنک بازیو چی بدونی 
اینکه از فلان کس شات بگیری یا فلان کس بره پی وی یه نفر دیگ چهارتا چیز الکی سرهم بندی کنه اینا همش بچه بازیه
دعوا باید دلیل درست حسابی داشته باشه نه خبرچینی و یک کلاغ چهل کلاغ 
اینا که شامل من نمیشه دعوا ها من سر اخطار گرفتنو سر فش شنیدنو سر تحمت زدن بهم اینا بود.

میخوا با اقا صابر دعوا کنم سر گرم شی Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان