13-07-2020، 14:05
(13-07-2020، 14:03)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قبول نیس تو تک پری پس بای
(13-07-2020، 14:01)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا همه یاد گرفتن شات رو میکنن
(13-07-2020، 13:59)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2020، 13:56)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2020، 13:53)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرتضی کی انداخت دهنت
نکنه رو من کراش داری زیادی پیگیری((:
من در سینگلی کاملا البته فعلا رو سیروان تمرکز کردم عروس خانوادشون بشم .-.
خودت صداش کردی مرتضی
اقا مهم نیست که روت کراش دارم یا نه فقط مهم شامه که از طرف خانواده عروس دعوتم
خوبه پس کی انشالله
کجا صداش کردم:||||
اشتباه زدی
(13-07-2020، 13:56)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2020، 13:53)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مادرم خیلی با عروساش بد اخلاقه ها از الان بگم
مرتضی کی انداخت دهنت
نکنه رو من کراش داری زیادی پیگیری((:
من در سینگلی کاملا البته فعلا رو سیروان تمرکز کردم عروس خانوادشون بشم .-.
ولی با مال من نه از خداشه زن بگیرم یکم کمتر اذیتش کنم
باش...
حیف که پاک کردن موضوع وگرنه میفرستادم برات
بلاخره مهم این هست که یه عروسی بریم حالا چه با مرتضی چه با سینا چه با سیروان یکی رو انتخاب کن ما بیایم عروسی
مرتضی یکی دیگس ک اصلا تو این انجمن نیست و رلمم نیس
چرا ماستارو قاطی قیمه ها میکنین
میخایی پیگیر کارام باشی کامل باش اطلاعات غلط وارد پرونده نکن:|