امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2

(13-07-2020، 13:01)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترفیع درجتون به مدیریت ثابت رو تبریک میگم
@"mentol*vkook"
@red_Queen

ممنون
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط Sirvan10_a ، شـــقآیــق
آگهی
دوستای محترمی که قصد طلاق دارن فقط با اهدا 10درصد مهریه طلاقشونو میگیرم
با تشکر تیم طلاق و ازدواج فلش 8 Bb4
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(13-07-2020، 13:09)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:08)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:05)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:04)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:01)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست بیل بهتر از دسته بیل

الان چ فرقی دارن؟

حتما یه فرقی دارن که دست بیل بهتر دیگهTelegh_26

هیچ وقت اینقد قانع نشده بودمBg6

من اصلا تخصصم قانع کردن
تو چیزای دیگم تخصص داریااTelegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، سهَ‌ند
(13-07-2020، 13:14)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن منم میخوام شات رو کنم ولم کنیددد

بیا مثل افشانی بریم دادگاه چون تو هم مثل اون جنگو بیشتر دوست داری بعد خسرو شکیبایی وار بگو اون زن حق منه سهم منه دوستش دارم طلاقش نمیدم25r30

@"Tιɳα"
آدم با امید زنده ست مثل من که با تو زنده م *-* ♡
Just you lady girl*-*
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، ɪᴄᴇ ، Đęąđ.ğïřł ، ßяɪcε ، شـــقآیــق
(13-07-2020، 13:17)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:11)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:10)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:07)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:05)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو به من قول ازدواج داده بودی که خائن5pou

اون کراشمه تو عشقمی^___^

ای خائن
مهریه م (۱۶۰۰۰۰۰۰۰ تا کیک شکلاتی ) رو میذارم اجرا 3ztz2mo5

بیبی با من اینکاررو نکن)):

من کیکامو میخواممممم )):
فردا درخواستم می رسه دستت
))):
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
سهند؟
 سپاس شده توسط امیر539
(13-07-2020، 13:16)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:58)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:54)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:53)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی خدا:ngh:
سلام :ngh:
ایا جو ارام است؟:ngh:

چطوری شقا جونم

سلام بر مدیر(:
تا ... هست من عالیم49494949
نفسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس دیپلم گرفتم38
با معدل 16/67Telegh_50
خنگم خودتی38
تو خوبی؟

خداراشکر عزیز
دور از جون بابا
خوبم گلم
منم تا وقتی ..... نیس خوبم  Big Grin
...؟
چرا ذهن آدمو درگیر میکنینcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
تو س نقطه منو میدونیcry girlcry girlcry girl
اول اسم س نقطتت چیه؟33هان؟
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، red_Queen
(13-07-2020، 13:19)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:14)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن منم میخوام شات رو کنم ولم کنیددد

بیا مثل افشانی بریم دادگاه چون تو هم مثل اون جنگو بیشتر دوست داری بعد خسرو شکیبایی وار بگو اون زن حق منه سهم منه دوستش دارم طلاقش نمیدم25r30

@"Tιɳα"
آدم با امید زنده ست مثل من که با تو زنده م *-* ♡
Just you lady girl*-*
اون بی همه چیزو مثال نزن://
ماله مردم خور بی جنبه-_-
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، شـــقآیــق ، sober
@"мᴀᴢᴇ"
کیکاتو با من تقسیم میکنی 8
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، شـــقآیــق ، sober
(13-07-2020، 13:17)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:09)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:08)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:05)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 13:04)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان چ فرقی دارن؟

حتما یه فرقی دارن که دست بیل بهتر دیگهTelegh_26

هیچ وقت اینقد قانع نشده بودمBg6

من اصلا تخصصم قانع کردن
تو چیزای دیگم تخصص داریااTelegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01

مثل چی 131313131313131313
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان