امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2

ملکه ی سرخ شد ملکه ی بنفش.
یه اسمی میزاشتی بهش میخورد.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط red_Queen ، Sirvan10_a
آگهی
(13-07-2020، 12:13)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:10)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 11:24)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بیاد دست منو سیروانو تو دست هم بزاره بریم سرخونه زندگیمون با حقوق ناچیزو کم ۷تومن با زاری و خفت زندگی کنیم)):

دارم به حرف purple ایمان میارم.

کدوم حرفش دقیقا._.
ای مردک child open
یا
Child oh

ثابت شدن (در اومدن از حالت متحرک. هه هه هه هه) 
رو هم به مدیرای عزیز تبریک میگم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Đęąđ.ğïřł ، Sirvan10_a
(13-07-2020، 12:33)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:13)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:10)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 11:24)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بیاد دست منو سیروانو تو دست هم بزاره بریم سرخونه زندگیمون با حقوق ناچیزو کم ۷تومن با زاری و خفت زندگی کنیم)):

کدوم حرفش دقیقا._.
ای مردک child open
یا
Child oh

Telegh_01 توروحت سینا

@purple
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، *Aɴѕel* ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
یارو اسمش ممد ابی پوش بود ولی طرفدار پرسپولیس بود.
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(13-07-2020، 12:25)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:23)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:19)ARASH A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:17)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:16)ARASH A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"мιѕтαкє"

بیا رسیدگی کن من یه شماره گذاشتم اخطار گرفتم بعد اینا فحش رکیک میدن

به مدیر نفس بگو

اوکی

سلام لطفا رسیدگی کن
@red_Queen

سلام لطفا رسیدگی کن
@red_Queen

دوست عزیز اکانت دومی که شما زدید رو محروم کردم
بخاطر گذاشتن شماره نبود
و اینکه اگه دیدید کسی حرف های رکیک میزنه لطفا گزارش بدید پیگری میشه
با تشکر
ولی من اخطاری ندادم

خب الان ایشون اسکرین شات رو توی مجمع عمومی پخش کرد ..
با توجه به 60% اخطار الاننباید بن بشه؟
شما هم مال منو گذاشتین برای خنده و مسخره بازی اون اخطار نداشت Huh

(13-07-2020، 12:29)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:28)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:25)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:23)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:19)ARASH A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی

سلام لطفا رسیدگی کن
@red_Queen

سلام لطفا رسیدگی کن
@red_Queen

بخاطر گذاشتن شماره نبود
با تشکر
ولی من اخطاری ندادم

خب در این صورت چه ربطی به اقا ارش داره
سیروان اسکرین شات هارو گذاشته
پس الان باید بن بشه

خب اعتراص کرد دگ
اون موقعم مهسا ی حرفی زد به سیروان ربطی نداشت رفت اعتراض کرد مهسا اخطارشو گرفت
به سیروان ربطی نداشت جلوی کل انجمن به من میگی گ.ه نخور با من نیس منو ریپ زده واقعا این با من نیس .

برو خودتو سیاه کن این کارات پیش بینی شده بود دیشب
(13-07-2020، 12:35)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:17)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به مدیر نفس بگو

اوکی

سلام لطفا رسیدگی کن
@red_Queen

سلام لطفا رسیدگی کن
@red_Queen

بخاطر گذاشتن شماره نبود
با تشکر
ولی من اخطاری ندادم

داشت دیگه صابر بهم اخطار داد
 سپاس شده توسط red_Queen ، Sirvan10_a
من دیشب خواب دیددم امام جماعت مجلس شده بودم.
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
خجالت هم خوب چیزیه
ناشناس
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، شـــقآیــق
(13-07-2020، 12:34)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:33)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم حرفش دقیقا._.
ای مردک child open
یا
Child oh

Telegh_01 توروحت سینا

@purple

به بچم چیکار داری=____=
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(13-07-2020، 12:37)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 12:35)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی

سلام لطفا رسیدگی کن
@red_Queen

سلام لطفا رسیدگی کن
@red_Queen

بخاطر گذاشتن شماره نبود
با تشکر
ولی من اخطاری ندادم

داشت دیگه صابر بهم اخطار داد
برای دیشبم اخطار داد Confused Confused Confused

حالا چند درصد داد Angel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان