13-07-2020، 11:42
(13-07-2020، 11:41)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میشه یه اکانت با نام جنتی بسازم؟
اره بساز خیلی باحال
|
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
13-07-2020، 11:42
(13-07-2020، 11:41)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره بساز خیلی باحال
13-07-2020، 11:46
وات...
13-07-2020، 11:46
حاج آقا تشریف بیارن؟
13-07-2020، 11:47
(13-07-2020، 11:40)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شقایق خانوم بسه لطفا حوصله ندارم ممنون
یهو خلوت شد 0_0
بخرمش؟ D:: @"Uᴛᴏᴘɪᴀ"
13-07-2020، 11:50
بفرمایید جوک
لره با نارنجك بازي ميكرده، بهش ميگن، نكن ميتركه.. ميگه:بتركه، بازم دارم :| . ? . < ||> . /\ ینی خراب این لرام???? ______ مورد داشتیم لره ﺷﺒﻮﻧﻪ ﻣﯿﺮﻓﺖ بهزيستی ﮐﻮﻟﺮ ﺑﭽﻪ ﯾﺘﯿﻤﺎ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﯿﮑﺮﺩ.ازش میپرسن چرا این کارو میکنی .میگه: ﯾﻪ ﻭﻗﺖ ﻓﮏ ﻧﮑﻨﻦ ﺑﺎﺑﺎ ﻧﺪﺍﺭﻥ? ???? ______ لره داشت پولكى ميخورد و ميخنديد...! بهش ميگن :چرا ميخندى؟! ميگه والا ما هر حرفى بزنيم شما ميگين لریم، ولى به خدا اين چيپسا شيرينه...!!! ???? ______ لره رفته بود مجلس ختم ، بشقابش پر گوشت بود! به بغل دستیش میگه: عباسقلی؛ ختم به این میگنا ، ریدم تو ختم بابات !! ???? ______ دزده میره بانک بزنه..., وارد بانک که میشه داد میزنه !!!!! همه بخابن., یدفه لره میگه..... فقط منو ساعت سه بیدار کن قرصامو بخورم... ???? ______ لره داشت گريه ميکرد ميگن چته؟ ميگه پشيمونم کاش به حرفاى پدرم گو ش کرده بودم !!! ميگن مگه چى ميگفت؟. ميگه نميدونم ، گوش نميکردم که !! ???? ______ مبازره بين سگهابود ، لره هم سگشو مياره ، سگ لره تمام سگارو ميخوره ! ازش ميپرسن سگت از چه نژاديه؟ ميگه : سگ ني ! شيره ، سرشه باماشين 4 زدم ???? ______ لره ازشیرآب جلو یک مغازه وضومیگیره!!! صاحب مغازه میگه: من ک راضی نیستم !!!!! لره بلافاصله میگوزه میگه بیاباطلش کردم راحت شدی بدبخت گدا!!!! ???? ______ لره تو محرم سیگار میکشید و مشروب میخورد بهش میگن: نخور گناه داره میگه: من عین شما نمی تونم بیخیال باشم ... اعصابم از دست یزید داغونه .. ???? ______ , لره تو كانادا کنار ساحل شلوارشو گم میکنه از یه کانادایی میپرسه : شلوار منو ندیدی ؟ کانادایه میگه : No,No لره میگه : نو نو هم نبيد خشتکش يه كم پاره بيد ???? ______ سه تا لر ميرسن ايستگاه قطاراما قطار حركت كرده بوده دنبالش ميدوند دوتاشون سوار ميشن سومي نميتونه سوار بشه ولي از خنده غش ميكنه ميگن چرا ميخندي ؟ميگه اوناكه سوار شدن اومده بودن بدرقه من ! ???? ______ به لره میگن متولد کجایی؟میگه U.S.A.میگن آمریکا؟میگه نه،یونجه زارهای سرسبز الیگودرز. ???? ______ شب اول قبر به لره ميگن: امام اولت كيه؟! ميگه: امام خمينى!! ميگن: ببريدش جهنم، لره ميگه: نه امام علی!! به قرآن فكر كردم از كميته امداد اومدین! ???? ______ لره میره مهمونی شلوارصاحب خونه رومیپوشه، قدم اول برمیداره میگوزه حول ميشه! میگه: این شلوارمال کیه؟؟؟؟؟؟؟ يه دونه گوز توش بودااا!!! ???? ______ .حاجی توی مسجد دنبال جا میگشته مهرشو بزاره زمین نماز بخونه... لره کنارش بوده میگه؛ بزارش زمین دیگه حج آقا انگار میخواد پنالتی بزنه...!!! ???? ______ لره تو جبهه جنازه خاک میکرده طرف داد میزنه:من زنده ام! لره با بیل میزنه تو سرش میگه:خفه شو الآن بدنت گرمه نمیفهمی تو شهید شدی!!! ???? ______ لره رو ميگيرن ميگن : پدر سوخته چرا پشت ماشينت نوشتي امام با سالاد ! ميگه : مگه چيه؟ ؟؟ از شما بهتره که مينويسين خدا با ماست! ???? ______ °به لره ميگن سخترين كار دنيا چيه ميگه پر كردن نمكدون ميگن چرا ؟چون سوراخاش خيلي ريزه ???? ______ لره دستش میشکنه موقع گچ گرفتن به دکترمیگه:بعدازاینکه دستم خوب شد میتونم پیانو بزنم؟ دکترمیگه آره، لره میگه چه جالب قبلا نمیتونستم!!! ???? ______ لره دستشویی بوده برق قطع میشه، شروع می کنه به جیغ و داد زدن، زنش میگه :نترس برق رفته، لره میگه :خداروشکر! فکر کردم زور که زدم کور شدم! ???? ______ کاروان لرها میره مکه، تو طواف بهشون میگن بگید "لبیک لبیک لا شریک لک لبیک"... لرها میگن ماشعارخارجی سرمون نمیشه؛ "سقای دشته کربلا ابرفرض ابرفرض..." ???? _______ داعش لره رو میگیره میگه اسمت چیه ؟ میگه یاسین میگه باید سوره ی یاسین رو بخونی بدونیم مسلمان واقعی هستی وگرته میکشیمت... لره میگه گوه خردم اسمم قل هو الله احده ???? ______شاد باشين از كرونا نترسين
13-07-2020، 11:51
زن و شوهر کی هستن؟
13-07-2020، 11:51
(13-07-2020، 11:47)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چ قشنگه ((: اره ._. میخوای بگم برا دوتامون بخره D::::
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|