12-07-2020، 22:58
(12-07-2020، 22:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-07-2020، 22:45)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-07-2020، 22:42)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-07-2020، 22:38)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-07-2020، 22:34)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوچ نوچ نمیدونه دخترش با کیا دوسته :v
ماچ بک رو لپات -.-
اتفاقا منم برنامه ریخته بودم ، اصن وقت نمیشه ._. من میدونم میاد اینجا به عنوان یه انتهاری خودشو میترکونه مارم به باغ میده D:
تو از همشون بدتری :vvvv
با کیا دوستم ؟ D: من دختر کیم ؟ D:
نه بابا سرش ب کاره خودشه بچمون D:
ای بابا من آوازم بد در رفته D::
بیخیال ، زوتوپیایی ها نمیگیرن v:
میاد گ.ا ص 85 رو ی نگا میندازه ببینه کیا سعادت نصیبشون شده :v بعدشم میره D:
آره بیخودی مظلوم نکن خودتو برا ما :v
زبان باز کن و بگو و انقد منو دق نده فندق ): ، اتفاقا دیروز داشتم زوتوپیا میدیدم D:
و ۱۸۵ D: ، هرکی تو این دو ص باشه متبرک میشه D:
من واقعا مظلومم ._.
والا تا وقتی پیتزا نخورم توانایی حرف زدن برنمیگرده ، با حرفای دیشبت شوک بدی بم وارد شد نمیتونم حرف بزنم :v
جام خالی D;
بعله بعله دقیقا D:
داره میریزه :|
بخاطر ی دونه پیتزا خونمو تو شیشه کردید D:::::
یکاری کن عکسشو بفرسم واست دقت بدم D:
صد در صد ((:
برگانت ؟ ._.