16-10-2012، 19:52
خودکارمیخری صد تومان
ولی
لاک غلط گیرمیگیری هشتصدتومان
توی این
زندگی حتی روی کاغذهم اشتباه کنی
برات گرون تموم میشه
ولی
لاک غلط گیرمیگیری هشتصدتومان
توی این
زندگی حتی روی کاغذهم اشتباه کنی
برات گرون تموم میشه
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||
16-10-2012، 19:52
خودکارمیخری صد تومان
ولی لاک غلط گیرمیگیری هشتصدتومان توی این زندگی حتی روی کاغذهم اشتباه کنی برات گرون تموم میشه
تقصير دلم چيست اگر روي تو زيبا ست
حاجت به بيان نيست كه از روي تو پيدا ست من تشنه ي يك لحظه تماشاي تو هستم افسوس كه يك لحظه تماشاي تو روياست
16-10-2012، 20:07
شنیده بودم
"پــــا" "قــلب دوم" است اما باور نداشتم تا آن زمان که فهمیدم وقتی دل مانـــدن ندارم پای ایستادن هم نیست ...
16-10-2012، 20:10
دستانت را در دستانم بگذار تا برایت
نوید شادی بخش پر ستو ها را به ار مغان بیاورم دستانت را در دستانم بگذارتا بتوانم امید ها در دلت زنده کنم دستانت را در دستانم بگذار تا شاید بتوانم گوشه ای از تنهایی هایت را پر کنم دستانت را در دستانم بگذار تا حداقل بتوانم همراهت باشم دستانت را در دستانم بگذار تا دوباره احساس زیبایی ها را در وجودت زنده کنم دستانت را در دستانم بگذار تا بتوانم آرامش را در تو زنده کنم .
16-10-2012، 20:22
خــــدایـــــا
هیـــــچ تنهـــــایــــی رو اونقـــــدر تنهـــــا نکــن کــه بــه هــــر بـــی لیــاقتــــی بگــــه : عشقــــــم …
16-10-2012، 20:33
این تو نیستی که مرا از یاد برده ای
این منم که به یادم اجازه نمیدهم حتی از نزدیکی ذهن تو عبور کند صحبت از فراموشی نیست ، صحبت از لیاقت است !!!
16-10-2012، 20:40
گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم!
ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم، وسط گریه هایش بگویم: غصه نخور خودم جان! درست می شود!درست می شود! اگر هم نشد به جهنم... تمام می شود... بالاخره تمام می شود...!!!
16-10-2012، 20:54
جالب است که انسانها دو چشم دارند ولی با یک چشم به دیگران می نگرند
و جالب تر اینکه انسانها یک چهره دارند اما دورویی می کنند
16-10-2012، 21:19
نباید شیشه را با سنـــــــــگ بازی داد !
نباید مست را در حال ِ مستــــــی . . . دست ِ قاضـــــــــی داد ! نباید بی تفاوت ! چتر ماتـــــــــــــــــم را . . . به دست ِ خیــــــــــــــــس باران داد ! کبوترها که جز پرواز ، آزادی نمی خواهند ! نباید در حصار میـــــــــــــله ها با دانه ی گنــــــدم . . . به او تعلیم مانـــــــــــدن داد
16-10-2012، 21:25
من ، تو : ما
یادت هست ؟ ولی تمام شد حالا چی ؟ تو ، او : شما من هم به سلامت
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |