01-07-2020، 19:18
قوی بمان ؛
چون همه چیز بهتر خواهد شد.
ممکن است امروز هوا طوفانی باشد اما تا ابد که باران نخواهد بارید...
چون همه چیز بهتر خواهد شد.
ممکن است امروز هوا طوفانی باشد اما تا ابد که باران نخواهد بارید...
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه نهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
01-07-2020، 19:18
قوی بمان ؛
چون همه چیز بهتر خواهد شد. ممکن است امروز هوا طوفانی باشد اما تا ابد که باران نخواهد بارید...
01-07-2020، 19:27
دخترای خنگ جذاب نیستن !
شما عز دخترای باهوش می ترسید! ^^
01-07-2020، 20:26
احتیاج دارم به یه خوشحالی از ته دل
به خندیدن بدون مکث بدون مصرف جنس
01-07-2020، 20:32
تفاوت صبر کردن و وقت گذاشتن را بفهم!
01-07-2020، 21:02
نا امیدی ترسناکتر از پیری است؛
در پیری، جسم ما مچاله میشود در ناامیدی، روح ما...
01-07-2020، 21:12
“معرفت” یه موقعی لباس رفاقت بود ،
الان “منفعت” جاشو گرفته
01-07-2020، 21:19
محبوب من!
جاری ترین فکر در شبانه روزم! چند روز پیش با دوستانم رفته بودیم بیرون؛ دختر و پسر جمع بودند! اما خیالتان راحت؛ مجموعا تعدادمان فرد بود!! همه زوج بودند و من فرد! اصلا با ورود من به هر جمعی، آن جمع از حالت 2n به (n-1)2 تغییر میکند! در کافه نشسته بودیم و داشتیم حرف میزدیم که برای یکی از دوستانم sms آمد و دوست دخترش هم که در آن جمع نشسته بود چشمانش را تیز کرد تا ببینید چه کسی sms داده ولی دوستم سریع موبالش را برداشت و در جیب گذاشت! محبوب من، خیالتان راحت، اگر روزی آمدید با خودم شرط کردم هم ۱۰ انگشتتان نازتان را بر روی سنسور اثر انگشت موبایلم تعریف کنم و هم صورت ماهتان را بر روی سنسور تشخیص چهره! اصلا دوست دارم وقتی دونفره به کافه یا رستوران رفتیم من رمز موبایلم را بزنم و ناگهان موبایل را همانطور که روشن است روی میز بگذارم و بگویم:« شدید دستشویی دارم...الان میام...» و موبایل را روی میز رها کنم تا شما و موبایل روشن تنها باشید تا کنجکاوی زنانهتان فروکش کند و خدایی نکرده خاطر عزیزتان حتی اندکی از بابت این چیزها مکدر نباشد! دوست دارم آنقدر به خودم مطمئن باشم که برای مثال وقتی در ماشین موبایلم دست شماست و دارید از روی نقشه مسیر را میخوانید اگر پیامی برایم آمد و شما گفتید: «سجاد بیا موبایلت...انگاری پیام داری » من بگویم:«باز کن ببین کیه عزیزم»... آری خانم جان، ترتیب تمام مقدمات حضورتان را دادهام تنها کاری که شما باید بکنید این است که فقط و فقط و فقط بیایید، همین! . سیدسجادابطحی چقد عاشقه این پسر ! ^^
01-07-2020، 21:24
جَهآنَم تویی ..
چنان دورَت میگردَمـ کِهـ هیچ کس بِهـ این زیبآیی جَهآن گردی را تَجرُبهـ نکرده باشَد .. (: !
01-07-2020، 21:25
بـهای سنگینـی دادم تا فهمیـدم :
کسـی را که قصـد مانـدن نـدارد بایـد راهـی کرد..
01-07-2020، 21:26
پر از اشکم
ولی میخندم بقولِ فروغ کِ میگفت : شهامت میخواهد کِ سرد باشی و گرم بخندی (:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|