(23-06-2020، 16:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 16:18)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 16:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 16:11)Jack Daniel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زندگی واقعا سخته ..
گیتار رویاهام ۳۰ میلیون تومنه -_- فندرم هست
جمهوری رفتم هیچ عروسکی زیر ۷ تومن نبود
بیا برو کارگری کن درمیاد :|
منم اختلاس میکنم میدم به تو بخر ._.
لواسونو بزن به اسمم
مرسی اه D:
برو بچه :|
اون مالِ تو نیس D:
یه کافه میدم بت برو عشق و حال ):
بچه که میدونی کجاس D:
به ما ک رسید وا رسید حاجی -_-
یه جزیره بده حداقل
تنب بزرگی متوسطی ، جهنم کوچیکشم بدی رواله
(23-06-2020، 16:27)Jack Daniel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 16:24)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 16:23)Jack Daniel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 16:15)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی هس حالا این رویا خانوم (((:
میدونم ، خیلی شخمی شده
هرکی قدیم گرفت گرفت دیگه الان واقن کمر میخواد ساز خوب گرفتن
من خودم Charvel خیلی دوز دارم ((:
تو خواب شاید
هعی رویا .___. (به فکر فرو میرود)
الان دوستم ۱۰ تومن یه چیز خوب گرفت ولی دیگه پول امپلی فایر نعره :v
بگو یه کارت صدا معمولی بگیره وصل کنه به پی سی
پدالم نمیخواد دیگه میتونه راحت ستاپ کنه صدا خوب بگیره
باید هدفونم بگیره واس کارت صدا
اسپیکر شخماتیکه :|
دقیقا با چه پشتوانه ای ساز گرفته D: