23-06-2020، 11:59
(23-06-2020، 11:57)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 11:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 11:53)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 11:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 11:47)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست من مگه من میگم مخاطبت من بودم ؟:/
گفتم که بکم این جَوِ پیچش رو کم کن ، داره اذیت میکنه.
طبق گفته خودتم حرفارو بابد به اندازه گوش مستمع بزنی . این حرفایی ک میزنی قبلش باید خیلی چیزای دیگه توضیح بدی .
بازم میگم ، هدفت کمک کردن به جامعه ای هست که داری زندگی میکنی حتی ٪۰/۰۱ تاپیک بزن تو روزمره بنویس ، توش تجربه بنویس توش اتفاقات و... بنویس ، جالب تره ، تا اینجوری حرفات تو هر صفحه پخش و پلا میشه .
باشه ممنون از پیشنهادت
(23-06-2020، 11:48)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسکرین شات واقن کار چیپیه ((:
کار شیپ هم از آدمای شیپ برمیاد دیگه(؛
که فکر میکنن خیلی خفنن(:
خب تو مواقع حساس فرق داره .
مثلا اینجا ی رفیقی داشتم ، باهاش همه جوره صحبت میکردم ، خب رفیقمبود دوس داشتمهمه چی بهش بگم ، حتی اصا به ناموس مردم فحش بدم دراین حد نزدیکشکردمبه خودم ، در نهایت بعد از قهر ، اسکرین شاتارو برداشته و داره برای خودش میگرده و فرت و فرت پخش میکنه ، به عنوان یه انسان انتظار داشتم میخواد بهم ضزبه بزنه با جیزایی بزنه ک بعد از قهر کردن بدست میاره نه در زمان دوران دوستی !
بعد ۳ سال اسکرین شات داره ! فکرشو بکن .
بله بله (:
توهمات قشنگیم دارم خفن خان(:
این حجم از عقده اش قابل ستایشه(:
عقده ؟
چ بگویم !
پسرخوبیه ولی ، شاید حالا اشتباه کرده
خداوند همه مارا به راه راست هدایت فرماید(: