15-06-2020، 0:12
➰
گاهی
دلت به اندازه ی یک دنیا
خسته میشود
خسته تر از آنی که بگوید چقدر
خسته است
[امیر وجود]
گاهی
دلت به اندازه ی یک دنیا
خسته میشود
خسته تر از آنی که بگوید چقدر
خسته است
[امیر وجود]
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه هشتم) |
|||||||||||||||||||||||
15-06-2020، 0:12
➰
گاهی دلت به اندازه ی یک دنیا خسته میشود خسته تر از آنی که بگوید چقدر خسته است [امیر وجود]
15-06-2020، 0:22
من از خود گذشتگی را بلدم ..
اما از " تو " گذشتگی ؟ عمرا بلد نیستم .. !
15-06-2020، 0:24
دنیا دمدمی است.
دو روز دیگر ماها خاک میشویم چرا سر حرفهای پوچ وقتمان را تلف بکنیم؟ چیزی که میماند همان خوشی است وقت را باید غنیمت شمرد باقیش پوچ است و بعد افسوس دارد! #صادق_هدایت
15-06-2020، 6:53
هنوزم ط نباشی تو این شهر ، من یه غریبم (:
15-06-2020، 11:26
من به تو عادت کرده ام ،
لعنتی تو بگو .. با ترک این عادت چه کنم ؟!
15-06-2020، 14:09
دیگه تا کسی سراغمو نگیره سراغشو نمی گیرم ت بگو غرور من میگم شعور
15-06-2020، 15:39
سکوتِ آب
میتواند خشکی باشد و فریادِ عطش؛ سکوتِ گندم میتواند گرسنگی باشد و غریوِ پیروزمندِ قحط؛ #احمد_شاملو
15-06-2020، 18:34
حال امروزم را ببین و هیچ مپرس ..
حال امروز من هیچ خوب نیست ! حال امروزم ، دوباره پر از تو شده است .. تو بگو .. ، در این جهان خلاصه شده در چشمانت ، سراغ دستان گرمت را از کدام عابر شبگرد بگیرم .. ! من در این جهان ، بی تو سردرگمم ! پر از بغضم ! پر از توام ..
15-06-2020، 22:08
کآش میشد دستِ آمدنت را گرفت ،
و پا گذاشت بر روی هرچه رفتن است .. آنوقت من و تو در کنار هم میخندیدیم به آنهایی که می گفتند : " هَر آمدنی یکـ رفتن دارد .. "
15-06-2020، 22:16
اگر نسخهی دوبلهشدهی «سیندرلا» را دیده باشید، حتما آنجایی که موشها در حال اندازهگیری لباس عروسی سیندرلا هستند را یادتان هست. همانجا، وقتی دارند اندازهی لباس را میگیرند، یکهو نامادری سیندرلا صدایش میزند و مجبور میشود موشها را با لباس تنها بگذارد و برود. موش لاغره ناراحت و غمگین لگدی به قوطی نوشابه روی زمین میزند، رویش مینشیند و میگوید «تا میآد یه خُرده به خودش برسه، داد میزنن شیندرلا...شیندرلا...»
حالا حکایت ماست. تا میآییم کمی فراموش کنیم، نفس بکشیم، خوشحالانه زندگی کنیم، یک خبر بد و سنگین از راه میرسد... انگار نامادری بدجنس قصه داد بزند «سیندرلا...سیندرلا...»
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|