11-06-2020، 11:24
(11-06-2020، 11:21)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2020، 11:18)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ترسیدم نگو .
(11-06-2020، 11:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2020، 11:10)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جان من با شما چیکار دارم من که اصلا با شنا حرف نزدم.
@*SIRVAN*
دوست من ، یکبار میگم ، برای همیشه میگم ..
اول اینکه ، من باهیچکس تو فلشخور تو رابطه عاشقانه نیستم ، هم برای تو میگم ، هم برای دوستانی که تلاش میکنند بفهمند .. اینجا اکثرا بالای 4-5 سال از من کوچیکترن ، هم مجازی هستن ، برای من که دانشجو هستم و تو دانشگاهمون دختر هست فراوون این عقلانی نیست .
+همچنین ، سعی نکن با من در بیوفتی چون هم در حد من نیستی ،هم همسن من نیستی ، هم هم رده من نیستی و اینکه من اراده کنم ، دسترسیت به اینترنت کلا قطع میشه .. الانم کلت باد داره فاز قیصری برندار و مثل بقیه بشین صحبتتو بکن برو ، هر روز کلی گزارش ازت برام میاد که مزاحم میشی،دعوا راه میندازی، اینبار بخاطر صابر بازت کردم دفعه بعد جوری میبندمت که هیچکس نتونه بفهمه اکانتت چی بود.
ببین امیرحسین من انقدر بیکار نیستم در مورد تو حرف بزنم. فهمیدی.
میدونستم بستن اکانتم کاره تویه.چون ادم های مثل تو فقط بلدن از قدر سوء استفاده بکنن منو هم تهدید نکن چون در این حد نیستی اوکی؟
خوب میدونی یه سری حرفارو با من هستی !
اول اینکه بزرگترتم درست صحبت کن ، (فهمیدی) نه ، (متوجه شدی).
حاجی تهدید نمیکنم ، حرفام راسته . حجی تو تایپ کردنت پر از غلط املاییه چی میگی؟ تازه به دوران رسیده بازی در نیار !
خلاصه یکبار گفتم .. فکرم نکن تیم مدیریت از اکانت زدنت ترسید بازت کرد .. راحت میشه ip هات رو بست که اصلا نتونیوارد فلشخور بشی
وای مامانم اینا.
طلا که پاکه چه منتش به خاکه.
الان میدونی حدف تو چیه تو میخوای منو عصبی کنی یه حرفی بهت بزنم یه دلیل داشته باشی منو بیرون کنی.
چیزی که تو بهش میگی علم برای من بازیه
پسر جان هدف،نه حدف !
بهتر نیست جای تشبیه خودت به طلا،بشینی بخوانیم بنویسیمتو بخونی تا بیانت قوی بشه؟
برای بیرون کردنت کلی دلیل دارم با مدرک . اینبار آقا صابر خواست بازت کنم از این بابت خیالت راحت ، دارم بهت لطف میکنم و فقط اخطار میدم.