(25-05-2020، 21:21)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2020، 21:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بچه نهمی البته :-| (بچه هم نه، خردسال -_- )
(25-05-2020، 21:11)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احتمالا هم دچار سوء تفاهم شدید! من یادم نمیاد توی گفتگومون لفظ بدی بهکار برده باشم!!
این بار دومه که ابزار نفرت کردید!!! دیگه ول نمیکنم
چه قد جدی میگیری
من اظهار نفرت نکردم
اونم به تو؟
به بچه کلاس هشتمی؟
چرا اخه؟
اونم واسه دفعه دوم؟
کلی گفتم
آخه آدم دنبال هر چی باشه جذبش میکنه دنبال آزاد بودن فحشی اگه فضا باشه فحش جذب میکنی
بقیه فحش میدن تو دریافت میکنی
چرا آنقدر دنبال حاشیه ای انصافاً؟(:
دفعه قبلم گفتی فکر میکردم باشعور و سرسنین باشی !
خب خردسال:|
گفتم فکر میکردم نه اینکه فکر نمیکنم
فعلیه مربوط به گذشته که بیانش به عدم دلالت موضوع در حال دلالتی ندارد
به هر حال خیلی خوبه که انقد حوصله داری که به اینکه دیگران باهات مشکل دارن یا نه فکر میکنی!
به شخصه با کسی مشکلی ندارم
اگه هم بخوام با کسی مشکلی داشته باشم قطعا کسی که چهار پنج سال از من کوچک تر باشه رو هدف قرار نمیدم
و از حرفام منظوری ندارم
حالا خیلی دوستداری بشین تا فردا صبح برداشت های مختلف از حرفام استخراج کن!
(25-05-2020، 21:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2020، 21:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2020، 21:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا ساعت چهار بیدارم امشب -_-
چرا ملوس من؟
استرس دارم عزیزم |:
نمیتونم بخابم ..
الهی
به اتفاقای خوب فکر کن(:
به خودت ایمان داشته باش(:
منم برم فردا امتحان دارم
شبت شیک(؛