امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 363

(21-05-2020، 20:55)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دکتر پرهام(به قول خودش کارمند ناسا) شوخی میکنما جدی نگیر

خوابم این بود

یه دختره بود با لباسای زرد کلا عاشق هم بودیم :-|

رفته بودیم ته مسیر باغ پدربزرگم اون زل زده بود به قسمتی از باغ همسایه

منم بغلش کردم از پشت که چند نفر از پشت دارن داد میزنن به دختره میگن که حاملس :-|

منم ناراحت شدم از خواب بیدار شدم

یعنی تعبیرش چیه؟

خوابای من و نشنیدی که/=
خیلی توقعم تو خوابام بالاس
خوابت تو مایه های خوابای منه
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Sirvan10_a
آگهی
هی خدا
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Sirvan10_a
(21-05-2020، 21:13)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا

صبا :€
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
aquarium
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
ما تو دانشگاه یکی داریم اسمش صبا سگس‌ :|
 پاچه میگیره :v
مثلا نشستی داری با یکی حرف‌ میزنی اونم‌ وایساده
شبی کنیز حاج باقر نگات میکنه :|
سگ‌ ناموسا :v
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، م‍حمّد ، Sirvan10_a
(21-05-2020، 21:29)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبتلی به بیماره سادیسم نیست احتمالا._____.

(21-05-2020، 21:08)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2020، 20:55)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دکتر پرهام(به قول خودش کارمند ناسا) شوخی میکنما جدی نگیر

خوابم این بود

یه دختره بود با لباسای زرد کلا عاشق هم بودیم :-|

رفته بودیم ته مسیر باغ پدربزرگم اون زل زده بود به قسمتی از باغ همسایه

منم بغلش کردم از پشت که چند نفر از پشت دارن داد میزنن به دختره میگن که حاملس :-|

منم ناراحت شدم از خواب بیدار شدم

یعنی تعبیرش چیه؟

خوابای من و نشنیدی که/=
خیلی توقعم تو خوابام بالاس
خوابت تو مایه های خوابای  منه

خوابای من خیلی قشنگه.____.

(21-05-2020، 21:05)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

c24

123
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Sirvan10_a
(21-05-2020، 21:29)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این بیمارا همه جا پره-__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Sirvan10_a
مارلبروی نخی ۳ هزار تومنی باید سرطان خوب کنه نه اینکه سرطان‌زا باشه!
-__-
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، Sirvan10_a
(21-05-2020، 14:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دل سنگ
مقلوبش اهنگ بهتری نداره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Sirvan10_a
(21-05-2020، 16:04)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2020، 14:17)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2020، 14:07)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@bOoOoOy
از بالا بر همه نظارت داری :>
# سلطان

:| باز کن‌ موضوعو

افراد انلاین

(21-05-2020، 14:25)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2020، 14:07)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"bOoOoOy
از بالا بر همه نظارت داری :>
# سلطان
نلیکا روبیکا داری؟

ارع-__-
ادیتو پ.خ کن برم اگه میشه

(21-05-2020، 22:25)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2020، 14:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دل سنگ
مقلوبش اهنگ بهتری نداره؟

جان

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان