صرفا جهت اینکه پیامای دیگه مورتی در ارسال جداگانه باشه -_-
تو دنیای عجیبی داریم زندگی میکنیم
|
☕گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۲☕ |
||||||||||||||||||||||||||
صرفا جهت اینکه پیامای دیگه مورتی در ارسال جداگانه باشه -_-
17-05-2020، 19:53
به قول شیرفرهاد این در کل این دنیا هیچی نوفهمه
17-05-2020، 19:55
از جلو....
17-05-2020، 19:55
(17-05-2020، 19:41)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آمین . منم ی بار همین موضوع پیش اومد برام . هی میگفتم نمیشناسم هی میگف اررره ت داری منو اذیت میکنی مث اینکه نرگس بودم خاهر زادش .__. عی آخرا دیگ با بعض بش میگفتم ب خدا من نرگس نیستم . ی بار گف ب قمر بنی هاشم الان اعصابم خورده زنگ میزنم بابات ی سره کتک بزنه D: منم گفتم بگم بزنه ک بفهمه نرگس من نیستم . لابد زنگ زده ب بابا نرگس فمیده اصن این حرفا نبوده D: چون دیگ ازش خبری نشد D:
17-05-2020، 19:56
طرف پنج سال پیش شعر خوند گفت
من توی تیمارستانم ۸۰ملیون هم تختمن اون زمان هیچکی نفهمید چی میگه الا در جامعه وقوع بختکمون شده این بیتش:|||
17-05-2020، 19:59
۱۰ میلیون چرا میای رو بیمارا ! ای کلک میخوای پول اختلاص کنی کسی نفهمه؟!
17-05-2020، 19:59
(17-05-2020، 19:55)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من این مشکلم با یه خانم طرفا ۸۰ساله داشتم بیچاره اسم دخترش ظاهراً هما بوده اینم هی زنگ میزد به من هی هما هما میکرد میگفت خانم به خدا من هما نیستم دوباره به هفته بعد روز از نو روزی از نو دانم نمیومد هر سری کلی دردو دل میکرد آخر سر متاسفانه مجبور شدم خطمو عوض کنم چون نمیخواستم رفتار بدی داشته باشم ناخواسته دلشو بشکنم(
17-05-2020، 20:00
نرگسو ول کن، من منتظر خوشمزه ها هستم هنوز @"| زَرآ |"
17-05-2020، 20:00
(17-05-2020، 19:59)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مگه شنیدی شعرو؟ الا یادم نیس ۷۰گفته بود یا ۸۰؟ ای شیطون بهت نمیاد شاهین گوش بدی:||| حرام نیس حاجی؟
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|