16-05-2020، 21:13
دلم گرفته و می خواهمت
چه کار کنم؟!
که از خودم که تویی
تا کجا فرار کنم؟!
چه کار کنم؟!
که از خودم که تویی
تا کجا فرار کنم؟!
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه هشتم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
16-05-2020، 21:13
دلم گرفته و می خواهمت
چه کار کنم؟! که از خودم که تویی تا کجا فرار کنم؟!
16-05-2020، 21:19
شب قدر است...
بیایید قدر همدیگرا را بدانیم ((:
16-05-2020، 21:23
وسطِ داد و بیداد یهو میگفتم : منم !
حواسش نبود اصلا بپرسه ینی چی؟! مَنَم چی؟ فحشه!؟ بد و بیراهه؟؟ چیه این منم ؟! یبار اما وقتی گفتم منم ، دیگه سکوت نکردم ! داد زدم ‼ منم ! منم ! منم ! اینی که داری باهاش میجنگی ، منم ! دشمن نیست ،غریبه نیست ، رهگذر کوچه و خیابونم نیست ، منم ! نه شمشیر دستمه ، نه سنگر گرفتم جلوت ، نه قراره باهات بجنگم ! ببین ، دستام بالاست .. ! تسلیم‼ نه از ترس ، فقط به حرمت عشقی که طُ از یاد می بریش ! من حالیَم ، قرار نیست خراب کنم چیزیو .. اگه بحثی هم هست ، برای بهتر شدنمونه ..! یادم نمیره اینی که جلوم وایستاده تویی ، ولی انگار طُ یادت میره اینی که داری سرش داد میزنی .. منم !
16-05-2020، 21:28
من هیچوقت پای کسی نموندم. به محض اینکه چیزی اذیتم کرده رفتم. اما دلم میخواد یه بار پای کسی بمونم. دلم میخواد یه بار هم که شده صبور باشم و تحملم رو امتحان کنم. شاید پشیمون شم اما سالها بعد وقتی به عقب نگاه میکنم با خودم میگم من اینم امتحان کردم. من از اینم زنده اومدم بیرون.
-اگنس گري
16-05-2020، 21:34
ازش پرسیدم : دوسِت داره ؟!
یه اهی کشید و گفت : نمیدونم ! گفتم : یعنی بعدِ این همه مدت نمیدونی دوسِت داره یا نه ؟! بغض کرد ، اشک تو چشاش جمع شد و گفت : میدونی چیه ؟ -[ یه وقتایی اونقدر باهام خوب میشه حس میکنم عاشقمه ] -[ یه وقتایی اونقدر باهام عادی رفتار میکنه مثل یک دوست] -[یه وقتایی ام یه جوری رفتار میکنه انگار غریبه ام ] حالا تو بگو ! [ به نظرت ، دوسم داره ؟! ] حرفی نداشتم جز اینکه بگم : نمیدونم ‼ گفت : همش با خودم درگیرم که عشقشم ،رفیقشم یا یه غریبه ! ..
16-05-2020، 21:36
اون لحظه که دلتون برای کسی تنگ شده
نمیرین باهاش حرف نمیزنین ، خیلی نادونین ، خیلی !
16-05-2020، 21:37
دستی که به دست من بپیوندد نیست
صبحی که به روی ظلمتم خندد نیست زنجیر، فراوانِ فراوان امّا چیزی که مرا به زندگی بندد نیست
16-05-2020، 21:42
اونی که دوسمون داره رو پس میزنیم ،
قفلی میزنیم رو کسی که بهمون هیچ حسی نداره .. این چرخه کثیف همیشگیه .. !
16-05-2020، 21:43
کل دنیارو هم بگردی آخرش برمیگردی پیش همونی که به امید فراموش کردنش کل دنیارو گشتی!
16-05-2020، 21:46
دلبر .. ،
من این موها رو بلند کردم که طُ برام ببافیشون ، حالا که قدِ بافتن شده گذاشتی رفتی !؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|