15-05-2020، 15:29
(15-05-2020، 15:27)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 15:26)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 15:23)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 15:19)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 15:15)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نمیخواستم کامل معرفیشون کنم یک
اولا که به اکسو گفت اسکیمو در اصل توهین کرد اینو ندیدی؟
دوما شما یکم موضوعات مشابه رو نگاه کن چه شکلیه
عکس داره
متنهای کامل داره
متن شما بیشتر قربون صدقه بود تا معرفی
یکی که اکسو رو نشناسه بیاد اونو بخونه نمی دونه کی به کیه که!
دو من فقط خواستم اسماشونو بگم که گفتم یکمم از شخصیتشان بگم و قربون صدقشون نرفتم مثلا شیومین زیاد غذا میخوره و توپوله قربون صدقه اس؟
سه من برای اولین پستم عکس گذاشتم
به جای اینکه بیاید گلی کنید برید یه موضوع با کیفیت بزنید:-))))اینجا کسی بدش نمیاد کسی موضوع بزنه.مشکلی هم نداره کسی با کسی:-))))پس انقدر کشش ندید داستانو.
تو ته پیازی یا سرش؟ ۱۰ نفری ریختین سر طرف که چرا فلان تایپیک رو زدی
ما ریختیم سرش که بهش یاد بدیم
شما چرا کاسه ی داغ تر از آشی؟
چیزی واسه یاد دادن نیست
میگه موضوع رو خودم نوشتم میگین تکراری بود
میگه پست فان بود میگین جای اشتباه گذاشتی
خب اگه اشتباه منتقل کنین چرا میبندین؟
اگه میخاین یاد بدین عکس گذاشتن رو یاد بدین یا خودتون به پست عکس اضافه میکردین
مدیر !!