15-05-2020، 11:31
@"| زَرآ |"
آره کلا به نتیجه خیلی اعتباری نیست. ولی همین که آدم توی اون شرایط قرار بگیره و با جو آزمون آشنا شه و یه سری مهارت مخصوص سر جلسه پیدا کنه خوبه. به نظرم برنامه راهبردی قلمچیم واقعا خوبه. به موقع مطالب دوره میشه و ..
ولی کلا، خیلیم اذیت نکن خودت رو و سخت نگیر. نه به بی خیالی اون پسرا نه اینکه آدم خیلی سخت بگیره همه چیزو. هزار راه برای رسیدن به اونجای زندگی که حالمون خوبه وجود داره که کنکور فقط یکیشه. ((=
اینو من نمیگم فقط، خیلیا که خودشون فن هایمیمن هم قبول دارن.
+ من خودمم فن هایمیمم اصلا.
ولی مورتی جان ببین من توی پیام بالا گفتم اینا همه مربوط به سلیقه ست و بحثو تموم کردم. بیا دوست باشیم دیگه. حوصله ندارم به خدا. :|
آره کلا به نتیجه خیلی اعتباری نیست. ولی همین که آدم توی اون شرایط قرار بگیره و با جو آزمون آشنا شه و یه سری مهارت مخصوص سر جلسه پیدا کنه خوبه. به نظرم برنامه راهبردی قلمچیم واقعا خوبه. به موقع مطالب دوره میشه و ..
ولی کلا، خیلیم اذیت نکن خودت رو و سخت نگیر. نه به بی خیالی اون پسرا نه اینکه آدم خیلی سخت بگیره همه چیزو. هزار راه برای رسیدن به اونجای زندگی که حالمون خوبه وجود داره که کنکور فقط یکیشه. ((=
(15-05-2020، 11:14)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 11:04)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 10:57)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بروخونتون himym از همشووون داستان قشنگ تر و جذاب تری داشت . پایانش هم از همه فوق العاده تر بود.
منم نگفتم زشت و ناجذابه و پایانش افتضاح بوده که.
کلا این سه تا سریال قوین توی کمدیا، اینکه کی کدومو بیشتر بپسنده سلیقه ایه دیگه.
نخیر تو گفتی کپی از فرندزه درحالی که خود فرندز کپی از ساینفلده هه
اینو من نمیگم فقط، خیلیا که خودشون فن هایمیمن هم قبول دارن.
+ من خودمم فن هایمیمم اصلا.
ولی مورتی جان ببین من توی پیام بالا گفتم اینا همه مربوط به سلیقه ست و بحثو تموم کردم. بیا دوست باشیم دیگه. حوصله ندارم به خدا. :|