(15-05-2020، 10:17)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 10:12)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 10:05)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 10:03)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از ماها که فکر نکنم کاری بر بیاد نه؟ لعنت به جبر جغرافیایی. -_-
اول فرندز رو دیدی یا بیگ بنگ رو؟
فرندز. البته شروعشون تقریبا همزمان بود. ولی بیگ بنگ رو وسطاش ول کردم و بعد یه مدت دوباره ادامه دادم. واسه همین دیرتر تموم شد.
من فرندز رو خیلی دیده بودم
اومدم بیگ بنگ رو شروع کنم دو فصلش رو دیدم خیییلییی مسخره بود برام دیگه ندیدمش
هیمیم(به قول شماها البته ) اینم هنوز فرصت نشده ببینم
چطوره؟
نه حالا من با بیگ بنگ هم خیلی حال کردم. شخصیت پردازیشون خیلی جذاب بود. و کلا ایده ی خلاقانه ای هم پشتش بود، همین که بیاد زندگی یه سری فیزیکدان نرد رو به تصویر بکشه.
و خود دیالوگای شلدون به تنهایی برای طنز کردن یه سریال بس بود. XD
بعضی جاهاش بی مزه میشد و ریتمش میفتاد، قبول دارم. ولی به نظرم ارزش یه بار دیدنو داره.
آره همون How I met your mother.
یه چیزی که هست اینه که هایمیم بسیار شبیه به فرندز بود. حتی کلی کپیِ موضوعی و سکانس به سکانس توشه (جدا از کپیِ قصه). بیگ بنگ به اصطلاح هویت خودشو داره.