15-05-2020، 0:07
(14-05-2020، 23:51)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تگ کردنش چه مشکلی داشت؟
وقتی شما با دوستانت صحبت میکنی ، اونم اندازه سهم خودش دوستشو تگ میکرد .
مگه شمارو تگ میکرد که ناراحت شدی؟
آتیشو که وقتی روشن میکنین ، درسته شعله نداره ولی خاکسترش هست ، فوت کنی گُر میگیره .
من گفتم دعوا نکنید . شما اعتراض برای رسیدگی کردید . منم بررسی کردم .
متاسفانه شما ایشونو انگولک کردی . بحث های وسطشم نخوندم .چون وسط اینجور بحثا حرفایی که انتظار میره زده میشه !
توئم بیای اینجا حرف بزنی یکی بیاد یکی در میون بین حرفات تگ کنه میره رو اعصابت.
بعدشم من اینو مگه گفتم تگ کردن جرمه؟!
خیلی ساده و قابل فهم براش توضیح دادم وقتی نیست این همه تگ کردن دلیلی نداره و تگ نکنه بهتره.
آخرشم دوتا شوخی کردم باهاش .
من از جایی گفتم رسیدگی کن که واقعاً داشت توهین میکرد به فاطیما !
بحث اول اینجا تموم شد : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284169&pid=3558916#pid3558916
بحث دوم از اینجا شروع شد : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284169&pid=3558949#pid3558949
خیلی عادی فاطیما بهش گفت نمیتونی با وجود عمل و بستری بودن آنلاین بشی . و بعد شروع کرد به توهین کردن با به کار بردن جملاتی به این شکل :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادامه :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعاً منطقی باش !
من بحث رو شروع کردم؟
داری میگی به اصطلاح من کرم ریختم بهش؟!
فاطیما هم یه انتقادی کرد و حرف منطقی زد !
یعنی اون کرم ریخت بهش به قول خودت ؟!!!
اخطار دادی به من ؟! فدای فرق سرت (((: محروم میکردی اصلاً !
منتها دو نکته وجود داره :
اول : بحث مربوط به تگ کردن تموم شده بود !
دوم :در مقابل یه حرف منطقی فاطیما جبهه گرفت و ادامه ی داستان .
دارم میگم الان به اخطار من توجه نکن ، فقط لطفاً بیا و منطقی باش !
الان تقصیر ما بود یا خودش ؟!!
فرض کنید یه بنده خدا یه حرف عادی باهات بزنه .. برداری جوابشو اینطوری بدی با توهین و این لحن ! بعدش شلوغ کاری و این حرفا ..
شما قضاوت کنید
ایراد از شخصیه که یه انتقاد کرده (حرف کاملاً منطقی)
یا شخصی که داستان درست کرده ؟!
این حرفت که میگی کرم از شما بوده درست مثل این میمونه بگی باهاش حرف نزنید چون قاطی میکنه (((:
عجببب !!