امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°•

(14-05-2020، 23:51)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تگ کردنش چه مشکلی داشت؟
وقتی شما با دوستانت صحبت میکنی ، اونم اندازه سهم خودش دوستشو تگ میکرد .
مگه شمارو تگ میکرد که ناراحت شدی؟

آتیشو که وقتی روشن میکنین ، درسته شعله نداره ولی خاکسترش هست ، فوت کنی گُر میگیره .
من گفتم دعوا نکنید . شما اعتراض برای رسیدگی کردید . منم بررسی کردم .
متاسفانه شما ایشونو انگولک کردی . بحث های وسطشم نخوندم .چون وسط اینجور بحثا حرفایی که انتظار میره زده میشه !

توئم بیای اینجا حرف بزنی یکی بیاد یکی در میون بین حرفات تگ کنه میره رو اعصابت.
بعدشم من اینو مگه گفتم تگ کردن جرمه؟!
خیلی ساده و قابل فهم براش توضیح دادم وقتی نیست این همه تگ کردن دلیلی نداره و تگ نکنه بهتره.
آخرشم دوتا شوخی کردم باهاش .

من از جایی گفتم رسیدگی کن که واقعاً داشت توهین میکرد به فاطیما !
بحث اول اینجا تموم شد : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284169&pid=3558916#pid3558916

بحث دوم از اینجا شروع شد : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284169&pid=3558949#pid3558949

خیلی عادی فاطیما بهش گفت نمیتونی با وجود عمل و بستری بودن آنلاین بشی . و بعد شروع کرد به توهین کردن با به کار بردن جملاتی به این شکل :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• 135

ادامه :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاً منطقی باش ! 
من بحث رو شروع کردم؟
داری میگی به اصطلاح من کرم ریختم بهش؟!
فاطیما هم یه انتقادی کرد و حرف منطقی زد !
یعنی اون کرم ریخت بهش به قول خودت ؟!!!

اخطار دادی به من ؟! فدای فرق سرت (((: محروم میکردی اصلاً !
منتها دو نکته وجود داره :
اول : بحث مربوط به تگ کردن تموم شده بود !
دوم :در مقابل یه حرف منطقی فاطیما جبهه گرفت و ادامه ی داستان .
دارم میگم الان به اخطار من توجه نکن ، فقط لطفاً بیا و منطقی باش !
الان تقصیر ما بود یا خودش ؟!! 
فرض کنید یه بنده خدا یه حرف عادی باهات بزنه .. برداری جوابشو اینطوری بدی با توهین و این لحن ! بعدش شلوغ کاری و این حرفا ..
شما قضاوت کنید
ایراد از شخصیه که یه انتقاد کرده (حرف کاملاً منطقی)
یا شخصی که داستان درست کرده ؟! 

این حرفت که میگی کرم از شما بوده درست مثل این میمونه بگی باهاش حرف نزنید چون قاطی میکنه (((:
عجببب !!
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، Sirvan10_a ، ßяɪcε ، @پوریا@ ، Medusa
آگهی
یا ابلفضلل
رووحش اینجاس.. داره سپاس میدهTelegh_57
Karlina
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، Sirvan10_a
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، Sirvan10_a
(15-05-2020، 0:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 23:51)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تگ کردنش چه مشکلی داشت؟
وقتی شما با دوستانت صحبت میکنی ، اونم اندازه سهم خودش دوستشو تگ میکرد .
مگه شمارو تگ میکرد که ناراحت شدی؟

آتیشو که وقتی روشن میکنین ، درسته شعله نداره ولی خاکسترش هست ، فوت کنی گُر میگیره .
من گفتم دعوا نکنید . شما اعتراض برای رسیدگی کردید . منم بررسی کردم .
متاسفانه شما ایشونو انگولک کردی . بحث های وسطشم نخوندم .چون وسط اینجور بحثا حرفایی که انتظار میره زده میشه !

توئم بیای اینجا حرف بزنی یکی بیاد یکی در میون بین حرفات تگ کنه میره رو اعصابت.
بعدشم من اینو مگه گفتم تگ کردن جرمه؟!
خیلی ساده و قابل فهم براش توضیح دادم وقتی نیست این همه تگ کردن دلیلی نداره و تگ نکنه بهتره.
آخرشم دوتا شوخی کردم باهاش .

من از جایی گفتم رسیدگی کن که واقعاً داشت توهین میکرد به فاطیما !
بحث اول اینجا تموم شد : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284169&pid=3558916#pid3558916

بحث دوم از اینجا شروع شد : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284169&pid=3558949#pid3558949

خیلی عادی فاطیما بهش گفت نمیتونی با وجود عمل و بستری بودن آنلاین بشی . و بعد شروع کرد به توهین کردن با به کار بردن جملاتی به این شکل :

ادامه :

واقعاً منطقی باش ! 
من بحث رو شروع کردم؟
داری میگی به اصطلاح من کرم ریختم بهش؟!
فاطیما هم یه انتقادی کرد و حرف منطقی زد !
یعنی اون کرم ریخت بهش به قول خودت ؟!!!

اخطار دادی به من ؟! فدای فرق سرت (((: محروم میکردی اصلاً !
منتها دو نکته وجود داره :
اول : بحث مربوط به تگ کردن تموم شده بود !
دوم :در مقابل یه حرف منطقی فاطیما جبهه گرفت و ادامه ی داستان .
دارم میگم الان به اخطار من توجه نکن ، فقط لطفاً بیا و منطقی باش !
الان تقصیر ما بود یا خودش ؟!! 
فرض کنید یه بنده خدا یه حرف عادی باهات بزنه .. برداری جوابشو اینطوری بدی با توهین و این لحن ! بعدش شلوغ کاری و این حرفا ..
شما قضاوت کنید
ایراد از شخصیه که یه انتقاد کرده (حرف کاملاً منطقی)
یا شخصی که داستان درست کرده ؟! 

این حرفت که میگی کرم از شما بوده درست مثل این میمونه بگی باهاش حرف نزنید چون قاطی میکنه (((:
عجببب !!

خب ، بحث تگ کردن : ب قول یکی ، با یکی یکم دلیرد باشی موز خوردنشم صدا خیار میده .

شماها بالغین ، اره ، دقیقا باهاش حرف نزنید قاطی میکنه .
همه چیو دارید میبینید ،میبینید کلا مرض داره کلا سرش درد میکنه برای دردسر و بحث و دعوا، خودتون کلی ازش ایراد گرفتید ، بعد انتقاد ؟ این میدونه انتقاد چیه؟ فک میکنه دارید باهاش دعوا میگیرید .
سابقه اخطار هاشو امروز گذاشتم . همه دیدن .سر‌نویسنده شدن امروز چیکار کرد .
غلط املایی ، حرفای خنده دار و محال...

وقتی بارها بهش میگی توجه نمیکنه ، کوچکترین جرقه با اینجور افراد مقصر خودتی .
تو بالغی میدونی مشکل داره ، شاید مشکل روحی داره ما چ میدونیم .

چرا اینجور فرد رو انتقاد میکنید،باهاش دعوا میوفتید ، تیکه میندازید ،شوخی میکنید،بحث میکنید؟
چیکار کنیم اخراجش کنیم؟ با این کار درست میشه؟

پرهامو چقد اخراج کردیم؟ درست شد؟
اینم همینه . باید زمان بگذره ک شاید درست بشه شاید نشه .
 سپاس شده توسط Faust ، Sirvan10_a ، @پوریا@
(15-05-2020، 0:15)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکه عاقا محمد .. کاربر حرفه ای شدین! Big Grin Cool
Karlina
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، Sirvan10_a
(15-05-2020، 0:17)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینجور فرد رو انتقاد میکنید،باهاش دعوا میوفتید ، تیکه میندازید ،شوخی میکنید،بحث میکنید؟

آره باشه ،
به جایی رسیدم که باید بگم : ببخشید من معذرت میخوام که سیروان اشتباه کرد ! ((((:
یکی دیگه مشکل داره ؛ اخطارشو من میگیرم.
خوبه.
قبلاً بن میشدن که تنبیه شن !
گفتم شاید قوانین هنوز مثل قبله.
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، Sirvan10_a
پس فردا...

(15-05-2020، 0:20)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 0:15)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکه عاقا محمد .. کاربر حرفه ای شدین! Big Grin  Cool
احسنت به ادبت که هنوز قبل از آوردن اسمم "آقا" میاری Telegh_51
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Sirvan10_a ، لــــــــــⓘلی
(14-05-2020، 20:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 20:22)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایموجی خمیازه واقن کم داره اینجا :|

مرسی بابت زحمات شبانه روزیت در تامین ایموجی های مورد نیاز بچه ها
 سپاس شده توسط Faust ، Sirvan10_a
(15-05-2020، 0:27)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 20:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 20:22)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایموجی خمیازه واقن کم داره اینجا :|

مرسی بابت زحمات شبانه روزیت در تامین ایموجی های مورد نیاز بچه ها

خواهش میکنم ، قابل نداشت.
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Sirvan10_a
(15-05-2020، 0:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 0:17)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره باشه ،
به جایی رسیدم که باید بگم : ببخشید من معذرت میخوام که سیروان اشتباه کرد ! ((((:
یکی دیگه مشکل داره ؛ اخطارشو من میگیرم.
خوبه.
قبلاً بن میشدن که تنبیه شن !
گفتم شاید قوانین هنوز مثل قبله.

اخطار شما برای شروع بحث بود ، هرچند که تموم شده بود .
هفته اخیر هم چند نفر سر همین قضیه بن شدن . بحث تموم شده بود ولی با اقا صابر نشستیم صحبت کردیم دربارش .
ایشونم اخطارشو برای رعایت نکردن ادب گرفت .
محرومم شد چون بحث جمع شده رو باز داشت انکولک میکرد .
شما والا انگولکش کردید ، از شرایطش خبر دارید باهاش ادامه دادید و تحریکش کردید:|

نمیدونم به سن و تجربه شما فکر کنم یا اینکه شمام داشتین شیطونی میکردید.
موضوع رو باز تر نمیکنم ، باز تر کنم قشنگ شخصیتش خورد میشه :/ میگن با بچه نکن بازی عقل خود را میبازی همچین چیزی
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، @پوریا@

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان