امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°•

(14-05-2020، 23:35)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 23:29)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقت اینه که بگی که اشتباه کردی
زنده باد اشتباه خوب تو

خوبی مورتی جونم ببین گفتن میخوان اشوب به پا کنن تا من نویسنده نشم  ولش کاربره عادیو عشقه

واقعا که خجالتم نمیکشن -_- اگه نصیحت های منو آویزه ی گوششون کنن این مشکلات پیش نمیاد

این مدیر و نویستده و کاربر حرفه ای هم عین پرایدن فقط الکی زیادن به هیچ دردی نمیخورنTelegh_06
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط @پوریا@ ، Sirvan10_a ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
آگهی
(14-05-2020، 23:33)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 23:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها خانوم و فاطمیا خانوم یا نسیم خانوم ببخشید بابت حرف های دور از ادبم معذرت میخوام.

عذرخواهی شما بدرد من نمیخوره
حتی به درد خودتم نمیخوره.
بارها بهت گفتم رو اخلاقو رفتارت کار کن ، برای روابطت بهتره !

من وظیفه دونستم عرض خواهی بکنم که کردم من صدبار گفتم ادم رو جلوی دیگران ذایه و کوچیک نکنید همین تینا و امیرحسین و اقا صابر یه بار در باره جند مثله تذکر دادن هنوز که هنوزه اونارو رعایت میکنم چون با دلیل گفتن نا با زور و تهمت
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(14-05-2020، 23:35)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 23:32)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 23:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 23:29)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 23:28)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی شوک بدی دادی |:

چطور؟

اخطار به رها ؟ -_-

فکرکردم ب مدیر ارشد اخطار دادم :/
انسان جایز الخطاست . معصوم نیست که .
خودمم با اینکه ناظمم کلی اشتباه کردم .

حق با رها بود اخه ):
همچین صحبتایی پیش میاد ، ولی دیدی که سیروان چطور جوابشونو میداد ! توقع داشتی هِچی نگن؟

هرکی جای سیروان بود جواب میداد . حتی من !
وقتی من کاری ندارم رفیقمو تگ میکنم صدا میکنم تو حال خودمم یکی بیاد انگولکم کنه،واکنش نشون میدم ، اون ادامه بدم منم ادامه میدم .
ایا سیروان با کسی کار داشت؟ من دارم میبینم ن پیامو نقل کرد نه ریپ زد ، یهو پیامش
ریپ خورد(سیروان) !
از کاربرای قدیمی مخصوصا سن بالاتر انتظار نداریم با همچین افرادی دهن به دهن بشن ، وقتی خودشون میگن سیروان تو فلانی بساری ، خودشون مطلع هستن ، دیگع واقن بحث کردن داره با اینجور افراد ؟ حتی غلط املایی داره هنوز تو هر پیامش
دفعات قبل واقن کرم از سیروان بود اخطارشم گرفت !
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Sirvan10_a ، کــــــــــⓐرمَن
لعنت بر نت ضعیف Confused
 سپاس شده توسط @پوریا@ ، Sirvan10_a
(14-05-2020، 23:39)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وظیفه دونستم عرض خواهی بکنم که کردم من صدبار گفتم ادم رو جلوی دیگران ذایه و کوچیک نکنید همین تینا و امیرحسین و اقا صابر یه بار در باره جند مثله تذکر دادن هنوز که هنوزه اونارو رعایت میکنم چون با دلیل گفتن نا با زور و تهمت

آره اگه رعایت میکردی الان نویسنده بودی (((:
همین امیرحسین که الان منو مقصر دونست با توجه به اخلاقت ، بدون در نظر گرفتن فعالیتت توی لیست نویسنده ها قرارت نداد ! 
 سپاس شده توسط @پوریا@ ، sober ، Ɗєя_Mσηɗ ، Sirvan10_a
@Faust
بیا بریم عشق من
نرود میخ آهنین در سنگ
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه این کار مثل سر به دیوار آجری کوبیدنه
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• 133
+
شب خوش
 سپاس شده توسط Faust ، Ɗєя_Mσηɗ ، Sirvan10_a ، @پوریا@
(14-05-2020، 23:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 23:39)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره اگه رعایت میکردی الان نویسنده بودی (((:
همین امیرحسین که الان منو مقصر دونست با توجه به اخلاقت ، بدون در نظر گرفتن فعالیتت توی لیست نویسنده ها قرارت نداد ! 

چون اخلاقم جزو شرایطه . فعالیت کردن هم بخشی از شرایطه .
اخطار نداشتن هم همینطور
تاریخ عضویت هم همینطور و...
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(14-05-2020، 23:42)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
بیا بریم عشق من
نرود میخ آهنین در سنگ
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه این کار مثل سر به دیوار آجری کوبیدنه

بله قطعاً جایی که ایراد از منه باید برم یوقت نظمش بهم نخوره :v
 سپاس شده توسط sober ، Ɗєя_Mσηɗ ، Sirvan10_a
@*SIRVAN*

واست کمپوت آناناس میارم crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ ، Sirvan10_a
(14-05-2020، 23:43)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون اخلاقم جزو شرایطه . فعالیت کردن هم بخشی از شرایطه .
اخطار نداشتن هم همینطور
تاریخ عضویت هم همینطور و...

مگه حرف دیگه ای زدم ؟!
گفتم قطعاً ایراد از اخلاقش بود که نویسنده نشد !
لطفاً برو به یدور دیگ بخون ببین حرف ما کجا تموم شد (((:
خیلی ساده بهش گفتم تگ نکن .
نمیدونم چشمات کجاشو بحث دید؟!
 سپاس شده توسط sober ، Ɗєя_Mσηɗ ، Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان