امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخه 357 ]

ها ها ها ها
خدا نکشت 
[ گفتگو آزاد نسخه 357 ] 25
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ρσєѕɪ ، Faust ، Sirvan10_a ، sober ، امیررضا* ، Medusa
آگهی
(28-04-2020، 18:32)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردی با بچه طرفی دریوزه؟ ((((:

بچه؟ گفتی نات ایون فریکینگ 1% گفتیم باشه دیگه دوشواری نداریم (:
 سپاس شده توسط esiesi ، Faust ، ρσєѕɪ ، Sirvan10_a ، sober
(28-04-2020، 18:07)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 17:59)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از طرف اتحادیه فداییان سیروان خفن حمایت خودرا از شما حامیان عزیز اعلام میدارم:^
@Faust
@z_farhad

من قلبم درد میکنه ، اجازه بده پروپرانولول بخورم میام . p336
آه افسوس .

اه یکیم برا من بیار این حجم از سنگینی احساسات برای قبل قابل تحمل نیست):

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://imgurl.ir/uploads/f60022_.jpg
بفرما  p336
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Sirvan10_a ، sober ، Đęąđ.ğïřł
(28-04-2020، 18:35)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:32)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بغلم سید ((:
نداره دنیا مثل تو ((:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، sober ، ρσєѕɪ ، Sirvan10_a ، Medusa ، Faust
(28-04-2020، 18:23)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:32)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز هم مرض داری
راستی تبریک میگم D:

خاکم ((:

ای بابا این حرفا چیه ((:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، esiesi ، ρσєѕɪ ، Sirvan10_a ، Medusa ، Faust
(28-04-2020، 18:36)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:35)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بغلم سید ((:
نداره دنیا مثل تو ((:

بیا دست بدیم من فقط بغل خانما میرم (:
 سپاس شده توسط esiesi ، ρσєѕɪ ، Sirvan10_a ، Medusa ، sober
خوش گذشت
بای بای ((:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ρσєѕɪ ، Faust ، Sirvan10_a ، Medusa ، sober
(28-04-2020، 18:29)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:28)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:26)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:23)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:22)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله
لاو متقابل
بیا بازم گوشت همو بخوریم استخون همو دور نندازیم=)))) (

دهن منو باز نکن(:
باشه پس من برم یچی بخورم
تو چیزی ب من نمیدی D;
فعلا

عنتر گمشوD:
اقامون گفت بیا پی D:
خیانت کار
من دیگه هیچ نسبتی باهات ندارم
بلاکی
=))

Noooo

((:

(28-04-2020، 18:35)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:07)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 17:59)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از طرف اتحادیه فداییان سیروان خفن حمایت خودرا از شما حامیان عزیز اعلام میدارم:^
@Faust
@z_farhad

من قلبم درد میکنه ، اجازه بده پروپرانولول بخورم میام . p336
آه افسوس .

اه یکیم برا من بیار این حجم از سنگینی احساسات برای قبل قابل تحمل نیست):

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://imgurl.ir/uploads/f60022_.jpg
بفرما  p336

مرسیcry2
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، Sirvan10_a
(28-04-2020، 18:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش گذشت
بای بای ((:

بمون پسر.

(28-04-2020، 18:37)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسیcry2

ویتامین هم هست برای تپش قلب میخورم
بدرد عاشقا میخوره
میخوای اونم یکی بدم (((:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ρσєѕɪ ، Đęąđ.ğïřł ، Sirvan10_a ، Medusa ، sober
(28-04-2020، 18:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 18:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش گذشت
بای بای ((:

بمون پسر.

(28-04-2020، 18:37)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسیcry2

ویتامین هم هست برای تپش قلب میخورم
بدرد عاشقا میخوره
میخوای اونم یکی بدم (((:
زیاد بده ((:
 سپاس شده توسط Faust ، ρσєѕɪ ، Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان