(28-04-2020، 13:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2020، 13:00)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم پشم نمونده برام داداش ((: امروز شیوا هم اومد تازه
تا موقعی که صابون تولید بشه ما ادامه میدیم (((:
نگووووو تو خود پشم و اعتبارشی مشتی ((:
شیوا مگه هنوز زندست؟! ((((((((((:::::
#صابون_رمز_وحدت
اره مثل اینکه ازدواج هم کرده ..
ولی فلشیا هیچکدوم دور نشدیم از هم اونایی که رفتن اومدن گروه
اوناییم که گروه نیستن اینجان .. خودت نبودی فقط ..
درکل خوشحالم برار .. خوش برگشتی
(28-04-2020، 13:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2020، 13:02)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2020، 12:58)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2020، 12:56)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2020، 12:50)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@z_farhad
عشقم نظرم برگشت((:
حس میکنم بدون تو نفس کشیدن سخته.-.
کرونا گرفتی
دور شو:V
اوکی یای:^
عشقم بیا بریم:>
@Mr.Robot
من همیشه آماده ی تو بودم ((: امشب آماده باش قرار جنگ کنیم تو اتاق ((((:
لنتی نگو دشمنا سواستفاده میکنن*.*
جملت ایهام داشت:*
تو که میدونی کدوم معنیش مد نظرمه ((: