28-04-2020، 12:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-04-2020، 14:25، توسط Jack Daniel'ѕ.)
دانشمندا به این نتیجه رسیدن که انسان در زندگی خود حداقل 85 چیزهای مختلف دارد. ولش کن :/ توی یوتیوب یه ویدیو بود راجب اینکه سلبریتیا 9 تا چیزو نمیتونن از زندگیشون حذف کنن. خب حالا نوبت ما هست.
IT’S TIME FOR 99
خب خب ، خببببب (:
خب هیچی.
1 . صد در صد موزیک. من کلی پلی لیست برای کلی موقعیتای مختلف جمع میکنم. از هر سبکی و هر چیزی (به جز تتلو). نمیدونم در روز چند ساعت به موزیک گوش میدم. ولی میدونم به جاستین بیبر هم گوش نمیدم مثل تتلو. شاید فقط وقتایی که خوابم موزیک قطعه! درکل دوریش برام سخته. یک روزی هم گیتار لعنتی کرت کوبین رو میخرم (:
2 . فست فود، فست فود و باز هم فست فود.
3 . سرم مو :/ آره خب من موهام خیلی موج داره. دقیق مثل نمودار سینوسی. و لعنتی من دوسش ندارم، مو باید مثل تام هاردی توی فیلم لجند باشه. ( و منم تام هاردیم اومممم آرههه :/ )
4 . کف ریش و ژیلت : نیازی به توضیح نیست. هست؟
5. کت: کت چرم مشکی، کت جین مشکی، یا کت انگلیسی. اگر کت نباشه من سوییشرت بپوش نیستم!
6. لباس ساده مشکی یا سفید. بدون هیچ طرحی. حتی یک نقطه. هیچچچچچچی. همینطور شلوار
7. چرم مشکی : کیف پول دستبند و ...
8.کفشای ساقدار. فعلا پول ندارم اما یک روز یه اتاق فقط برای آل استار میذارم (:
9. دفترچه. من سندروم دست بی قرار راجب خرید دفترچه های خاص دارم، خصوصا با کاغذای کاهی که جلدش حالا طرح موزیکی یا سینمایی باشه.
حاجی 9 تا تموم شد ولی بازم هست :/ چقدر انسان وابسته و مزخرفی هستم -_- ولی ادامه میدم
سفر دور دنیا
لامبورگینی با یار
استون مارتین با اون یکی یار
یکی دوتا میخوام سفید بور و زرد :/
10: خلال دندون
11: عینک آفتابی : تنها چیزی که یک پسر رو از اصغر سگ سبیل به جانی دپ تبدیل میکنه.
12: ماءالشعیر. مالتتتتتت باشد
13: کاکائو: از شیرکاکائو تا کیک کاکائو کلا عنصر زندگیه.
14: داستان. از فیلم و بازی کامپیوتری تا کتاب و کمیک بوک. داستانای فانتزی و دارک، و کمی هم کلاسیک باشد ._.
15: کالکشن : نوجوون که بودم مجله دانستنیا و ماشینها رو جمع میکردم. اما الان بیشتر همون دفترچه های خاص و عکسای قدیمی جمع میکنم.
16: ورزش. سعی میکنم هرروز ورزشو داشته باشم. سختم هست هرروز و نشدنی :/ علایقم فوتبال و بسکتباله. بیسبال و فوتبال آمریکایی. بوکس و Ufc و رسلینگ
17. اینکه تو قرن 21 بگم اینترنت چیز مسخره ایه. چون دیگه یه چیزی مثل اکسیژن شده. ولی خب باز گفتم ک جاش خالی نمونه
همه ارتباطات، یادگیریا ، پروژه های کاری و کالکشن جمع کردنا و ... از همینه
این رسما سبد کالا بود :/ عه پس هدف و رویا چی ؟ مردم و عشق چی ؟ حاجی فقط مادیات. فقططططط مادیات :/ پول رو هم نزدم چون کل موارد بالا با پوله D:
خب قاعدتا بیشترم هست اما من یادم نمیاد. شما هم بسم الله بگید و شروع کنید. حداقل 9 تا
قوانین مربوط به این تاپیک
نکته1: هرکی گفت بدون عشقم نمیتونم، بن دائم میشه !!!!
نکته2:مهمترین نکته و همینطور حساس ترین. نکته اول رو جدی بگیرید!
نکته3: هی یارو اسپم نده. با خودتم که نمیدونی اسپم چیه میای تو گ.ا بحث میکنی همش :/
نکته4: سلامتی داداشم که دراگز و الکل رو حالت دیفالتش بود D: و ایام قرنطینه برای بهداشت از صابون زیاد استفاده میکرد (: خلاصه که آدم باشید و چیزای خوب بنویسید :v
نکته 5: بانوان عزیز bff خودتونو تگ نکنید و شروع نکنید کل تاپیکو قربون صدقه هم برید و تهشم ازدواج کنید. یکم دلم پره ازتون