امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6

شقایق برو تو گپ خفن ها :v
 سپاس شده توسط Medusa ، B I N A M ، sober ، spent †
آگهی
(28-04-2020، 10:54)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا اذیتش نکنید دست خودش نبوده که موهاش قرمزشده): (حس میکنم بخاطر موهاش بهش میگین هویج)

مگه ان شرلی با موهایه قرمزه Big Grin
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 148

سپاس شده توسط sober
(28-04-2020، 10:54)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا اذیتش نکنید دست خودش نبوده که موهاش قرمزشده): (حس میکنم بخاطر موهاش بهش میگین هویج)

اتفاقا این بلا رو خودش سر خودش آورده
 سپاس شده توسط Medusa ، spent †

نه خدادادی هویج نشده
خرابکاری کرده هویج شده (((:
 سپاس شده توسط Medusa ، spent † ، sober
(28-04-2020، 10:55)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست داری بیارمت؟
 سپاس شده توسط Faust
(28-04-2020، 10:52)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 10:46)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر اون گپ لامصبو از اول میدادی انقدر بحث نمیکردی !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 148

هدفش گپ نی ..

3-4 بار گفتم دارم جواب نداد.

صد نفر ریپ میزنن باید جواب بدم
من دنبال گپیم اشنا باشن اگه غریبه بخوام کلی هست تو تل
حنا دیگه معلومه قشنگ اینجا :|
ولی قرمز تره -.-

http://dl.akskhor.ir/uploads1/20200424180923-IMG-9575.jpg
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa ، sober ، امیر‌حسین ، Sirvan10_a
(28-04-2020، 10:56)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 10:55)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست داری بیارمت؟

نه من همون اوایل که تلگرام اومده بود عضو بودم.
 سپاس شده توسط sober ، Sirvan10_a ، spent †
@m.h.sa

لطفا یه لحظه بیا پ.خ یه اسکرینشات برات میفرستم تا یکی از دوستاتو بشناسی.

راهم نمیدن)):
 سپاس شده توسط Faust ، sober ، Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان