امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6

(27-04-2020، 18:56)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:54)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:50)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:49)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب بگو بیاد Big Grin

نمیاد p336
داستان چیهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 110

ماجرایی تخیلی که عموما پندی درون آن است و مادران برای کودکان خود می خوانند
بزرگترها برای سرگرمی
من بچه نیستمادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 110

من برات تعریف داستانو گفتم
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، AMIRMAHDI_AEZAZI
آگهی
(27-04-2020، 18:55)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:48)9723380006 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:47)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:42)9723380006 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:41)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شهر ماهم کلاسش رفت بالا 111

چرا Big Grin

تا قبل از کرونا مانتوی دخی ها شهرمون نهایت تا سر زانو بود بالاتر نمیومد
الا10%  تا نافشونه  90% کلا بازه  یا اصلا مانتو نداره

من فقط توی ارومیه اینطوری دیدم نه اینجا

Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
ما هم اینجا بلوز میپوشیم 25r3025r30
بابا مالا ما جوگیرند فردا بدوم لباس میان

Telegh_01Telegh_01
دیگه تا اون حدم نیست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(27-04-2020، 18:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:51)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دفعه فکر کنم دیگه درست گفتم
نه منظورم مدیر موسیقی نبود
فکر کنم خودت بودی که میشناختم
منتظر بودم ایمان بهم پیام بده گفتم شاید بازدیدا رو ببینه این کارو بکنه 4fvf4fvf

بیخیال مهم نیست اشتباه گرفتی یا درست .
در هر حال ارادت داریم خدمت شما (((:
مغرورِ لعنتی .
از قصد بازدید میزدی پس ! :v
از فردا یادت باشه پروفایل خودشو بازدید بزن .
منم خیلی ارادت دارم رها خانم خیلی خوسحال شدم بعد این همه مدت باهات حرف زدم
نه دیگه حالا که اینطوره فقط روی پروفایل خودت بازدید میزنم که بیای بهم پیام بدی14kTelegh_10
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، sober
(27-04-2020، 18:58)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:56)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی تونم درکشون کنم
فکر می کنم نه از اون چیزی می فهمن نه از این یکی
هی بابا

من کاری ندارم باهاشون
با خودم فکر میکنم همین که هنوز اعتقادات توشون نمرده خوبه !

نمیدونم والا
قبلا هرچیزی چارچوب خودشو داشت
+
واتپد برام یه عالمه نوتیف اومده یعنی چی میگن؟14k
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://musicfeed.ir/files/2020/02/Billie-Eilish-No-Time-To-Die-musicfeed.ir_.mp3

من باید میدونستم
که باید تنها برم
نآشناس
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ
(27-04-2020، 19:01)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه حالا که اینطوره فقط روی پروفایل خودت بازدید میزنم که بیای بهم پیام بدی14kTelegh_10

لطف داری ، منم خوشحال شدم ♡
با کمال میل
هر دفعه بازدید دیدم پیام میدما !  4fvf
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ ، Albert wesker
(27-04-2020، 19:01)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برنده جایزه مخ زنی کسی نیس جز

@Albert wesker
نآشناس
(27-04-2020، 19:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطف داری ، منم خوشحال شدم ♡
با کمال میل
هر دفعه بازدید دیدم پیام میدما !  4fvf

اصلا ده تا پیام بده تازه خیلیم خوشحال میشم
حتی می تونم خودم پیام بدمTelegh_104fvf

(27-04-2020، 19:05)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برنده جایزه مخ زنی کسی نیس جز

@Albert wesker
استخر فور الا 
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Faust ، ρσєѕɪ ، *Aɴѕel*
(27-04-2020، 19:08)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 19:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Albert wesker' pid='3543703' dateline='1588003310']
استخر فور الا 

من همیشه قربانی ام
نآشناس
 سپاس شده توسط Faust ، Albert wesker
(27-04-2020، 18:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:47)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:42)9723380006 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:41)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شهر ماهم کلاسش رفت بالا 111

چرا Big Grin

تا قبل از کرونا مانتوی دخی ها شهرمون نهایت تا سر زانو بود بالاتر نمیومد
الا10%  تا نافشونه  90% کلا بازه  یا اصلا مانتو نداره

من فقط توی ارومیه اینطوری دیدم نه اینجا
آهان یعنی توی شهر شما هرچی مانتو به پیراهن شبیه تر باشه کلاستون میره بالا ؟!
خفه نشید در این حجم از باکلاسی ((((:
پنظورم تغییرات بود 19

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان