امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6

(27-04-2020، 18:39)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βΑllεяiηΑ♡
عشقم چطوری Telegh_01

بالاخره ویندوزت بالا اومد((:
خوبم
تو هم خوبی دیگ؟ 
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ρσєѕɪ ، AMIRMAHDI_AEZAZI
آگهی
(27-04-2020، 18:41)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:40)_monaa_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((((:نگو نااروم میشه

مطمئنم کاربر قدیمی هستییییییییییییی
شک ندارممممممممم

من دوس دختر فرهادم حالا هرچی میخای بگو
 سپاس شده توسط AMIRMAHDI_AEZAZI ، Faust ، ρσєѕɪ
(27-04-2020، 18:42)_monaa_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:41)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:40)_monaa_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((((:نگو نااروم میشه

مطمئنم کاربر قدیمی هستییییییییییییی
شک ندارممممممممم

من دوس دختر فرهادم حالا هرچی میخای بگو
فرهاد کیع؟
@Faust
اجی رها تو فرهادو میشناسی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط AMIRMAHDI_AEZAZI ، Faust
دیشششششششششششششششششششششششششش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 106
123::

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-04-2020، 18:42)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 18:39)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βΑllεяiηΑ♡
عشقم چطوری Telegh_01

بالاخره ویندوزت بالا اومد((:
خوبم
تو هم خوبی دیگ؟ 

خداروخوش نمیاد منو اذیت کنین)):
شکر
شک نکن اره:>
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، βΑllεяiηΑ♡
(27-04-2020، 18:41)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به رها خوبی چه خبر؟؟؟؟؟
من یه سال و نیم فکر میکردم ایمانیTelegh_01
خیلی وقت بود با هم حرف نزده بودیم یادمه یه روز کلا رفتی دیگه ندیدمت
یه وبلاگم داشتی یادش بخیر

قربونت خوبم ، ولی من اون رها مدیر موسیقی نیستم بازم داری اشتباه میگیری ((((:
من متوجه شدم اشتباه گرفتی منو با یکی ، چون هر دفعه میومدی بازدید میزدی تو پروفایلم .
تو که فکر کردی ایمانه چرا یه پیام ندادی بی‌معرفت ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ ، Albert wesker
نامردا این همه سپاستون کردم سپاس نمیدید crying

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
ابنبات داره میاد Telegh_36
 سپاس شده توسط AMIRMAHDI_AEZAZI ، Faust
یکی به من بگه فرهاد کیع؟

(27-04-2020، 18:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابنبات داره میاد  Telegh_36

نوش Tongue
نآشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، AMIRMAHDI_AEZAZI
(27-04-2020، 18:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابنبات داره میاد  Telegh_36

نه تا فردا میخوریش منم دلم میخواد Tongue

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان