امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6

(27-04-2020، 13:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 13:24)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلبرت خدابیامرز هم اواخر عمرش اعصاب نداشت:ngh:

از یه intp دست چپ خاص پیر چه انتظاری داری؟
مگه آلبرت انیشتین intp دست چپ خاص بود؟._.
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa ، Ɗєя_Mσηɗ ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(27-04-2020، 13:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 13:18)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 13:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 13:15)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 13:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust خداوکیل پیر شدیم :|

به به آقای بنجامین باتن از ملاقات با شما خوشحال شدیمinrv

گاندی هستم

گاندی منم 
تو همون استالین باش.

با سارا جوزف رو مسخره کردید ناراحت شد. الان گاندی درونم فعال شده.

از جوزف معذرت خواهی کنم دست از سرِ گاندیم بر میداری؟ |:
 سپاس شده توسط sober ، Faust ، Ɗєя_Mσηɗ ، Jack Daniel'ѕ
خیلی حرص خوردم امروز.
خب بچه ها چخبر ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 85
 سپاس شده توسط sober ، امیر‌حسین ، Medusa ، Ɗєя_Mσηɗ
(27-04-2020، 13:29)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 13:25)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتره با فتوشاپ باشه ..
چون واضح تره الان ببین عکس خودتو با من .. کیفیتشو ..
+لوگویی که زدم پس زمینه نداره ..

ینی الان لوگوی منو تو یه سایتی بزاری با پس زمینه قرمز دورشو حاشیه سفید نمیگیره ..

ببین من بدون پس زمینه هم میتونم طراحی کنم.
اصلاً یادم نبود
اندازه‌ی همون پس زمینه‌ی سفیدی که برام فرستادی اوکیه؟

اره ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/images/logo3.png

اینم داده گفته زمستونیه
 سپاس شده توسط Faust
(27-04-2020، 13:29)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
سلام آبجی جونم Heart
چطوری Big Grin
دوباره دوتا خواب مضخرف دیدم.____.

سلام گلم Heart
خوب تو چی؟
خخخخخخ چی دیدی؟ Big Grin
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(27-04-2020، 13:31)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/images/logo3.png

اینم داده گفته زمستونیه

ولی لامصب من خدایِ ایده ام !
الان گفتی زمستونی یه چیز گنگ اومد تو ذهنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Medusa ، sober
(27-04-2020، 13:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی حرص خوردم امروز.
خب بچه ها چخبر ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرص نخور بانو. گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 85
 سپاس شده توسط sober ، Faust ، Ɗєя_Mσηɗ
@"Tιɳα"
انشاتو نوشتی؟
 سپاس شده توسط Faust ، Ɗєя_Mσηɗ ، ßяɪcε
(27-04-2020، 13:33)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 13:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی حرص خوردم امروز.

حرص نخور بانو. گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 85

این تو و فاطیمایید دارید منو ماچ بارون میکنید :v
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، sober ، Medusa

خیلی حرص خوردم امروز.

حرص نخور بانو ((:
من که امروز بعد دوماه از بند اسارت ازاد شدم رفتم بیرون ^^
 سپاس شده توسط Faust ، sober ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان