امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6

(27-04-2020، 11:08)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Nimas
والا زمان ما تگ نبودBig Grin
فک کنم واقعا پیر شدیم=)))

@" user name"
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، Faust
آگهی
(27-04-2020، 11:08)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Nimas

اختیار دارید .
با @ تگ میشن
@nimas
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، امیر‌حسین ، sober
(27-04-2020، 11:11)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 11:09)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 11:05)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 11:00)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا ک نیما رو بن کردن سر همین داستان
ترکش توهمش به واقعیت میخوره =))

عه تگش کن ببینم کیه؟

Nimas
ipهاش یه لشگر ممبر داشت .
بگو ورود نکنه با حسابش ، اک جدیدم نزنه ، تا لیستش خالی شه از بن درس میارم .
چون ipهاش با خیلیا مشترک بود
لینک لینک D:
فک کنم یخورده دیر گفتی واسه اک جدید نزدن :V

ای بابا D:

بچها دس ب تیر نشستن بن کنن v:
منو بن نکنن این وسط
 سپاس شده توسط B I N A M ، ßяɪcε ، sober ، Faust ، z_farhad
(27-04-2020، 11:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-1975، 1:23)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی عروسی خودت<:
بلا ب دور ):
سال دگ ک واسه یونی اومدم اونجا , تو ک قرمه سبزی درست میکنی برام
صفا سیتی هم ک هس میریم
بسه دگ :>
باز نگی ترافیک تهران و نتونستم و نشد و اینا
برسونی بم +_+

اره با شرایطه خوابگاه میتونم قرمه سبزی سلفو بیارم براتO:-)

ولی مهم صفا سیتیه(':
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(27-04-2020، 11:09)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پلنشو ک دارم
پولش جور بشه حله=))
ایدین تو عروسیم ایکس کلک بازی دربیاره مسئولیتش با توئه :V
ردیف میشه پسر ..
Telegh_01Telegh_01
ایدین حکم اون پسری رو داره که تو گروه به زرنگی معروفه
بعد داخل تالار میاد یه نگاه به فلشی ها میکنه میره
بعد فلشی ها یکی یکی با فاصله بلند میشن میرن داخل پارکینگ تالار سلامتی عروسی فرهاد و اینا
بعد ایدین 1/5 هاشو رو میکنه D :
(27-04-2020، 11:10)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارزش حرف بعضی ها از اونم کمتره
البنه برای من

در مورد بزرگترت درست صحبت کن !
به ارزش حرفاش چندسال دیگه میرسی ..
حالا زوده برات ((:
 سپاس شده توسط AMIRMAHDI_AEZAZI ، ßяɪcε ، sober ، امیر‌حسین ، red_Queen ، Sirvan10_a
(27-04-2020، 11:13)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Nimas

@" user name"

@nimas
 سپاس شده توسط Faust
(27-04-2020، 11:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-1975، 1:23)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی عروسی خودت<:
بلا ب دور ):
سال دگ ک واسه یونی اومدم اونجا , تو ک قرمه سبزی درست میکنی برام
صفا سیتی هم ک هس میریم
بسه دگ :>
باز نگی ترافیک تهران و نتونستم و نشد و اینا
برسونی بم +_+

تُ اگه این همه آدم ک دعوت میکنی بیان صفا سیتی پیشت، واقعا میومدن تا الان ی شلوار فقط پات بود :|
البته اگه از تکنیک "من کارتمو یادم رف بیارم ت حساب کن بعدا بت میدم " و این بعدا هیچوقت نمیاد ،استفاده میکردی چن تا شلوارم رو هم میپوشیدی .-. 
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Faust ، ÆMÆշЇÑζ
(27-04-2020، 11:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 11:10)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارزش حرف بعضی ها از اونم کمتره
البنه برای من

در مورد بزرگترت درست صحبت کن !
به ارزش حرفاش چندسال دیگه میرسی ..
حالا زوده برات ((:
این اقا باهمه همینتوره
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 67

سپاس شده توسط Faust
(27-04-2020، 11:13)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Nimas

@" user name"

مرسی=))
 سپاس شده توسط sober ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان