امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6

(27-04-2020، 10:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:28)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:22)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال برام پیش اومده
مگه تو ۱۶ ساله ت نیست؟
یازده سال باهم بودین؟
یعنی از ۵ سالگی عشق اول تو پیدا کردی؟

منظورش از باهم بودن اینه که از بچگی همو میشناختن و باهم بزرگ شدن.
ادامه‌ی حرفاش گفت از ۹ سالگی شد عشق !
لعنتی حداقل میذاشتی به سن تکلیف میرسیدی (((:
۹سالگی؟
بچه ی نه ساله فرق کلم بروکلی و کرفسو می دونه؟
بعد اون دختره چندسالش بوده که ۴،۵ ماه پیش ازدواج کرده؟
یه سوال دیگه از ۵سالگی تا ۹ سالگی با هم خمیربازی می کردن؟D:
ما چون از بچگی باهم لزرگ شده بودیم از همون ویام باهم رفیق و دوست بودیم همیشه روی هم غیرت داشتیم .

جهت اطلاع من از 10 سالگی رانندکی میکنم

پس این نشون میده من از نظر بعضی کار ها از بیشترتون جلوترم 14

پشت فرمون need for speed دیگه؟ D:
منم از ۷ سالگی تو دانشگاه هاروارد بودم الانم اونجا درس میدم D:
 سپاس شده توسط B I N A M ، Sirvan10_a
آگهی
@Faust
@Anill
@"ѕмσкє"
منو برایه رفتار دیروزم ببخشید:ngh::ngh:
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 58

سپاس شده توسط sober ، Faust
(27-04-2020، 10:34)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:28)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust

اومدی شمال یادم بیار بیام دنبالت بریم شرکتو نشونت بدم25r30

من تو مسیرم؟

اره خودت گفتی ازشون ماشینا گرفتی D:

گفتم اگه تو سر راهی من بیام دنبالت Angel
 سپاس شده توسط sober ، B I N A M ، امیر‌حسین
(27-04-2020، 10:35)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
@Anill
@"ѕмσкє"

بخشیدم
 سپاس شده توسط AMIRMAHDI_AEZAZI ، Faust ، sober
(27-04-2020، 10:33)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:28)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه
امیرحسین منو نبخشیده crying

مگه چیکار کردی؟
دیروز به اون کلی حرف زدم Sad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Faust ، sober
(27-04-2020، 10:35)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
@Anill
@"ѕмσкє"

تهران واس تو ♡
 سپاس شده توسط sober
(27-04-2020، 10:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:34)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:28)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust

من تو مسیرم؟

خلاصه یه پی اس فور و یه ویلایی هست بچها هستن تا صب بازی دگ v:
(27-04-2020، 10:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:32)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیستی؟؟؟
چند تا رفیق مشدی داری گل؟ D:

اولش حدس زدم
بعد اسمتو دیدم گفتم تو ازین سوسول بازیا درنمیاری
ظاهرا درمیاریBig Grin
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(27-04-2020، 10:36)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
@Anill
@"ѕмσкє"

بخشیدم

ممنون Big Grin 254946322176

سپاس شده توسط Faust
(27-04-2020، 10:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust

من تو مسیرم؟

منم نزدیکم دنبال منم بیا اگه دنبال این میری Smile))

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان