12-10-2012، 11:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-10-2012، 11:18، توسط i think just about you.)
دنیای عجیبی شده است . . .
برای دروغ هایمان ،
خدا را قسم میخوریم ،
و به حرف راست که میرسیم ؛
می شود جان ِ تــو…
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
12-10-2012، 11:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-10-2012، 11:18، توسط i think just about you.)
دنیای عجیبی شده است . . . برای دروغ هایمان ، خدا را قسم میخوریم ، و به حرف راست که میرسیم ؛ می شود جان ِ تــو…
12-10-2012، 11:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-10-2012، 11:20، توسط ♥باران عشق♥.)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
من به دلتنگی شبهای ملول و تهی مانده خود از شادی ذهنم از خاطرها سرشار من به تنهایی خویش و به تنهایی باغ… و به یک معجزه می اندیشم… * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * یک نصیحت: مواظب خودت باش! یک خواهش: اصلاً عوض نشو! یک آرزو: فراموشم نکن! یک دروغ: تورو دوست ندارم!!، یک حقیقت: دلم برات تنگ شده * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
12-10-2012، 11:22
به من ميگفت : آنقدر دوست دارم که اگر بگويي بمير مي ميرم
باورم نمي شد . . . فقط براي يک امتحان ساده به او گفتم بمير . . . ! سالهاست که در تنهايي پژمرده ام کاش امتحانش نمي کردم
12-10-2012، 11:23
دلم می خواست زمان را به عقب باز می گرداندم…
نه برای اینکه آنهایی که رفتند را باز گردانم… برای اینکه نگذارم آنها بیایند… [color=#800000]
می رسه روزي كه بي من روزها رو سر كني
مي رسه روزي كه مرگ رو باور كني مي رسه روزی كه تنها در كنار قبر من شعر هاي كهنه ام را مو به مو از بر كني
12-10-2012، 11:24
هميشه انقدر ساده نرو و مگذر
لااقل نگاهي به پشت سرت کن شايد کسي در پي تو مي دود و نامت را با صداي بي صدايي فرياد ميزند و تو... هيچ وقت او را نديده اي
12-10-2012، 11:25
سلام بهونه قشنگ من برای زندگی
آره بازم منم همون بهونه همیشگی فدایه مهربونیات چه میکنی با سرنوشت دلم برات تنگ شده بود این نامه و واست نوشت
12-10-2012، 11:26
مــوجــودات ِ غــریبـی هـستیـم !
نـه طاقــت ِ دروغ را داریـــم … و نــه تحــمّل ِ حـقــیــقت را !! [size=xx-large][color=#6B8E23]
12-10-2012، 11:26
نه به اون عشقو امیدو آرزو،نه به این جنگ و جدال و گفتگو،نه به اون گریه و دوست دارمو دلتنگی ، نه به این خنده و این نفرت و این دلزدگی ، نه به دلبستگیات نه به ایت خستگیات!
12-10-2012، 11:27
یک حرفهایی میماند بیخ گلوی آدم ...
میماند و فریاد هم نمی شود ... بغض هم نمی شود ... ...بغض یواشکی حتی ... بغض آخر شب توی رختخواب که با اشک شود آرام ... می ماند بیخ گلوی آدم ، هیچ چیزی نمی شود اصلا می ماند و یک خنده هایی را ، یک لذت هایی را کمرنگ می کند می ماند و سایه می اندازد روی هر چه بعد از این !!!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |