04-05-2012، 9:20
در بالای صفحه نوشته شده کنترل پنل کاربری وارد کنترل پنل خود شوید و در قسمت راست صفحه تغییر آواتار را انتخاب کنید و عکس خود را انتخاب کرده و تغییر آواتار را فشار دهید به همین راحتی؟
|
مشکل گذاشتن اواتار کاربری ! |
|||||||||||
04-05-2012، 9:20
در بالای صفحه نوشته شده کنترل پنل کاربری وارد کنترل پنل خود شوید و در قسمت راست صفحه تغییر آواتار را انتخاب کنید و عکس خود را انتخاب کرده و تغییر آواتار را فشار دهید به همین راحتی؟
04-05-2012، 9:21
سلام .
وارد کنترل پنل کاربر شو و تغییر آواتار رو انتخاب کن و عکستو بذار ...
میشه بدونه دانلود کردن از اینترنت عکس اپلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
30-08-2012، 17:46
مممنون
ببخشید من چه طوری میتونم یه اواتار متحرک داشته باشم؟
خواهش میکنم کمکم کنید.
15-09-2012، 10:28
باید یه اواتار متحرک کم حجم انتخاب کنید و بعد بزارین اواتارتون
من یه مشکل دارم.چه جوری میتونم اواتار متحرک داشته باشم؟
چه جوری بذارم؟از کجا بذارم؟
05-10-2012، 12:14
ایا میشه اواتار متحرک داشته باشم؟
به آدرس زیر برو و روی browse... کلیک کن و از کامپیوتر عکسی که میخوای بذاری رو انتخاب کن می توانی عکس از خودت هم بذاری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینجا کلیک کن و آواتار خودت رو بذار با تشکر و امیدوارم فهمیده باشی (05-10-2012، 12:14)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله میشه ولی اندازه ی فایل آپلود شده باید کم باشه مثل آواتار من
12-10-2012، 11:07
ببخشید چه جوری میتونم اواتارمحرک داشته باشم؟مثلا اقایدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
poya اواتار متحرک داره. | |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|