امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گفتگو آزاد نسخه 354 _

(24-04-2020، 16:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:11)R.o.h.a.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهامم اسم قشنگیه میتونین پرهام صدا کنین هدیم خوبه فقط من پسرم.

(24-04-2020، 16:10)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:07)R.o.h.a.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:06)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگه دکترم ولی اسمشو توی گوگل زدم نیاورد 14
روهام نیکزاد
این یا هدیه اس یا پرهام شرط میبندم

شما همیشه انقدر فضولی؟هدیه؟
نه من پلیس انجمنم 10
هدیه ببخشید اشتباه نوشتم تو اناهیدای

خود آناهید که نه

پلیس؟بنظرم تو فضولی
تو اناهیدی به سه دلیل

دو دقیقه بعداز ورود به انجمن رفتی توی پروفایل اناهیدا که ببینی کی به پروفایلت نگاه کرد

دوم روهام اسمه خواننده مورد علاقته

سوم اونم همیشه به من میگفت فضول
1616

به ناظم به هوشم

همیشه خرابکار ها به پلیس ها میگن فضول 14

قطعا خواهر و برادر به هم شباهت هایی دارن؟شما خواهر نداری؟
آگهی
(24-04-2020، 16:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ناظم به هوشم

نازه ن ناظ
(24-04-2020، 16:17)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ناظم به هوشم

نازه ن ناظ

خوب شود مهسا نیست
بابا من سرعت تایپم بالاست نمیتونم غلط نداسته باشم الان دارم با سه نفر تو پ.خ دو نفر گ.ا حرف میزنم ها
(24-04-2020، 16:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:00)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[D:
اتفاقا این پسره که معدلش باید ۱۲ باشه
یکی از دوستام  شیمی بایه استاد نداشتیم تو کلاس اونا پسره شیمی شد ۱۹.۵ اینا حرصشون دراومده بود که چرا نمرشون از یه پسر کمتر شدع مگع اصن پسر باید نمرش بالا باشD:

اره برای شما که هنرستان بودین سخته :/
فارسی مگه چی داره ۱۲ شدیD:
خب بازم خداروشکر :^

خو یکم درس بخون اخر ترم محتاج استادای چیز نشی:|
از قدیم الایام گفتن که دختر خنگ جذابه , دگ خودتون میدونید

D:
اره انصافا قبول دارم پسر خرخون از دختر خرخون خیلی چندش اور تره
هنرستان فنی بودیم , ماهم مث شما ریاضی و فیزیک و شیمی داشتیم :| فک نکن اسون بوده همه چی -_-

ن بابا استاده دکترا زبان فارسی داشت , بعد کتاب خودشو تدریس میکرد , دهن ما رو سرویس کرده بود +_+

من همه جوره جذابم:>
(بازم بگم سقفو نگهداشتم یا خودت میدونی((: )

واقعا اعصابم خورد میشه پسری نمرش بالاتر از من شه:|
حسودم خودتی-_-

نه هررشته ای درس اختصاصیش سخته ...اتفاقا چون دبیرای خوبیم برا شیمی ریاضی و این چیزا برا هنرستان نمیارن یادگرفتن سخت تر میشه:|

اینا هییت علمین یکم عقده دارن:v
استاد ماهم دکتری داشت اما بچه خیلی کیوتی بودD:
اتفاقا مشهدی بود وقتی عصبانی میشد لهجش غلیظ تر میشد ..لنتی تپل بود خیلی باحال بود قیافش*_* بهش میگفتم پاندا*.*
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(24-04-2020، 16:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:17)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ناظم به هوشم

نازه ن ناظ

خوب شود مهسا نیست
بابا من سرعت تایپم بالاست نمیتونم غلط نداسته باشم الان دارم با سه نفر تو پ.خ دو نفر گ.ا حرف میزنم ها

خب نمیخواد بالا باش
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(24-04-2020، 16:17)R.o.h.a.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:11)R.o.h.a.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهامم اسم قشنگیه میتونین پرهام صدا کنین هدیم خوبه فقط من پسرم.

(24-04-2020، 16:10)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:07)R.o.h.a.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما همیشه انقدر فضولی؟هدیه؟
نه من پلیس انجمنم 10
هدیه ببخشید اشتباه نوشتم تو اناهیدای

خود آناهید که نه

پلیس؟بنظرم تو فضولی
تو اناهیدی به سه دلیل

دو دقیقه بعداز ورود به انجمن رفتی توی پروفایل اناهیدا که ببینی کی به پروفایلت نگاه کرد

دوم روهام اسمه خواننده مورد علاقته

سوم اونم همیشه به من میگفت فضول
1616

به ناظم به هوشم

همیشه خرابکار ها به پلیس ها میگن فضول 14

قطعا خواهر و برادر به هم شباهت هایی دارن؟شما خواهر نداری؟
الان منظورت اینه اناهید خواهرت!!!!!

یدونه خواهره قسم خورده دارم.

+

چندتا خواهر جون جونیم اینجا

(24-04-2020، 16:20)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ناظم به هوشم

نازه ن ناظ

خوب شود مهسا نیست

خب نمیخواد بالا باش
اخه بالا نباشه حال نمیده14
(24-04-2020، 16:20)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:00)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[D:
یکی از دوستام  شیمی بایه استاد نداشتیم تو کلاس اونا پسره شیمی شد ۱۹.۵ اینا حرصشون دراومده بود که چرا نمرشون از یه پسر کمتر شدع مگع اصن پسر باید نمرش بالا باشD:

D:
هنرستان فنی بودیم , ماهم مث شما ریاضی و فیزیک و شیمی داشتیم :| فک نکن اسون بوده همه چی -_-

ن بابا استاده دکترا زبان فارسی داشت , بعد کتاب خودشو تدریس میکرد , دهن ما رو سرویس کرده بود +_+

(بازم بگم سقفو نگهداشتم یا خودت میدونی((:  )

حسودم خودتی-_-

نه هررشته ای درس اختصاصیش سخته ...اتفاقا چون دبیرای خوبیم برا شیمی ریاضی و این چیزا برا هنرستان نمیارن یادگرفتن سخت تر میشه:|

اتفاقا مشهدی بود وقتی عصبانی میشد لهجش غلیظ تر میشد ..لنتی تپل بود خیلی باحال بود قیافش*_* بهش میگفتم پاندا*.*
100% D:

Telegh_01
ن اسمش حسادت ک نیس , بیشتر ب کینه دوزی میخورره :V,
باو بشین شل بگیر , چیزی ک با 17/18 هم حل میشه چرا باید دنبال 20 باشی اخه

ولی انصافا بهترین سالا تحصیلیم 3 سال هنرستان بود..
فرض کن وسط زنگ استراحت با لگد میرفتیم در مدرسه رو باز میکردیم ( فقط با لگد ها , رسمش بود ) بعد میرفتیم اونور خیابون حالا ی صفایی میکردیم برمیگشتیم
یا تو کلاس اصا همه تو گیم بودیم کسی کار نداشت
عالی بود *_*

ای جان , مشهدی ها رو تحویل بگیری ها , اونا خیلی خاصن :>
خانوم استاد خوشگل موشگل ندارین؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Đęąđ.ğïřł
(24-04-2020، 16:28)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 16:20)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[D:

D:

(بازم بگم سقفو نگهداشتم یا خودت میدونی((:  )

حسودم خودتی-_-

100% D:

Telegh_01
ن اسمش حسادت ک نیس , بیشتر ب کینه دوزی میخورره :V,
باو بشین شل بگیر , چیزی ک با 17/18 هم حل میشه چرا باید دنبال 20 باشی اخه

ولی انصافا بهترین سالا تحصیلیم 3 سال هنرستان بود..
فرض کن وسط زنگ استراحت با لگد میرفتیم در مدرسه رو باز میکردیم ( فقط با لگد ها , رسمش بود ) بعد میرفتیم اونور خیابون حالا ی صفایی میکردیم برمیگشتیم
یا تو کلاس اصا همه تو گیم بودیم کسی کار نداشت
عالی بود *_*

ای جان , مشهدی ها رو تحویل بگیری ها , اونا خیلی خاصن :>
خانوم استاد خوشگل موشگل ندارین؟
D:

نع کینه ای ندارم از پسرا:/
وقتی میشه بخونی نمره خوب بگیری دهن استادارو صاف کنی چرا کم بگیری:>

بااین حساب مدرسه نبود مهمونی بود:|||
خو منم زیاد در کلاسو جفت پا باز کردم:>
اصن به وشی بودن بین دوستا شهرت داشتمBe1

حیف دیگ باهاش درس ندارم D:
خاص کی بودی تو .-.

نه استادامون همه شوخر دارن:>
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
Heart 
بابا بیاد این گ.ا رو نموم کنیم دیگه اه
(24-04-2020، 16:56)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا بیاد این گ.ا رو نموم کنیم دیگه اه

بیا منوتو تموم کنیم

@@پوریا@
چطوری تو
 سپاس شده توسط @پوریا@

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان