امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گفتگو آزاد نسخه 354 _

(24-04-2020، 14:32)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:30)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:08)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میرم بمیرم.بای

وا چی شده؟؟؟؟
خوبی؟؟

نه خسته شدم

چرااا

دیگه حوصله ندارم بهم تهمت بزننو من هیچی نگم.دیگه خسته شدم.خداحافظ.واسه همیشه.

تنهام نذار برگرد بیا تو میتونی اونی باشی که این بیماریو درک کرد crying crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
نرو
توام مث من نمیتونی دووم بیاری نرووو cry2
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(24-04-2020، 14:34)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای درود به شرفت
شیری که خوردی حلالت باشه

از شما طرفداری نکردم ، به صورت کلی عرض کردم !
بهرحال دلیل بر این نمیشه اسپم بدی .
من کامل در جریان نیستم ؛ قطعاً @محمّد ارسال های شمارو دیده و بیشتر در جریانه
نظرم این بود خیلی دیگه سخت گیری نشه یدفعه همه‌ی نظرات رو رد تایید کنن !
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(24-04-2020، 14:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:20)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضوق نه!
ذوق !

اعصاب ندارم ها
ببخشید ها

اشتباه تایپی بود 17

من چیکا کنم خو
فردا ی بچه میاد اینجا رو میخونه یاد میگیره بعدش میره تو املاش مینویسه صفر میشه !

پاسخگو باش Dodgy
الان کل کشور بخاطره یدونه کلمه اشتباه من داغون شد
چشم بچه های عزیز من اشتباه تایپی داشتم ذوق اینطوریه افرین

..... خوردم خوبه

ببخشید مهسا خانوم یکم عصبیم این بحثو بعدا ا امه میدم

(24-04-2020، 14:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:34)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای درود به شرفت
شیری که خوردی حلالت باشه

از شما طرفداری نکردم ، به صورت کلی عرض کردم !
بهرحال دلیل بر این نمیشه اسپم بدی .
من کامل در جریان نیستم ؛ قطعاً @محمّد ارسال های شمارو دیده و بیشتر در جریانه
نظرم این بود خیلی دیگه سخت گیری نشه یدفعه همه‌ی نظرات رو رد تایید کنن !

چشم 1715
 سپاس شده توسط Faust
(24-04-2020، 14:38)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:20)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضوق نه!
ذوق !

اعصاب ندارم ها
ببخشید ها

اشتباه تایپی بود 17

من چیکا کنم خو
فردا ی بچه میاد اینجا رو میخونه یاد میگیره بعدش میره تو املاش مینویسه صفر میشه !

پاسخگو باش  Dodgy

..... خوردم خوبه

همه چی از همین اشتباهای کوچیک شروع میشه..
حواستو جمع کن cof
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa
(24-04-2020، 14:38)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم 

چشمت سلامت .
یا‌ حق.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Sirvan10_a ، Medusa
(24-04-2020، 14:40)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضوق نه!
ذوق !

اعصاب ندارم ها
ببخشید ها

اشتباه تایپی بود 17

من چیکا کنم خو

پاسخگو باش  Dodgy

..... خوردم خوبه

همه چی از همین اشتباهای کوچیک شروع میشه..
حواستو جمع کن cof
ببخشید دیگه

چشم

تو معلم بشی چی میشه حتما برو دبیر معلم خوبی هستی
غزل cof
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(24-04-2020، 14:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل cof

جانم
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(24-04-2020، 14:47)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 14:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل cof

جانم

دلم یهو واست تنگ شد ..p345
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان