امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گفتگو آزاد نسخه 354 _

(22-04-2020، 20:27)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:25)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:21)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام fly2
پرواز می‌کنی باز گل زدی ؟ ((=
گل مگه زدنیه؟؟؟33

فقط که با اعضای بدن نمیزنن (((=
آگهی
(22-04-2020، 20:29)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:26)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:24)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کس بد ما به خلق گوید
ما چهره دل نمی خراشیم
ما خوبی او به خلق گوییم
تا هردو دروغ گفته باشیم

(((((: ♡

ای بابا ..
پر سیمرغ رو انگار آتیش زدم .
بیخیال بیخیال ((:
ماهی گیری میری هنوز؟
تاییدم کرده Telegh_59 Telegh_012

دو دقه دیگه آنلاین باشه تایید هویتشوتموم میکنم بعد بهت اعلام میکنم شخصیتشو :v

آرههه
دیروز قشنگ از وسط اب رفتیم اونور خیلی جالب بود
 سپاس شده توسط Faust
(22-04-2020، 20:29)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:28)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:27)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:25)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تربیت*.*
من بغل یه پسر نا محرم چیکار دارم؟!

-.-
ب من چ دوسش داری

_سکوت اختیار کردم0_0

هه هه هه لو رف
من من
اصلا بغل نیما نرفتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(22-04-2020، 20:27)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوری یا ایدین  ؟ 
بلاا((:

واقعا ادبیات و دایره لغات منو نمیتونی تشخیص بدی؟
این بود اون عشق خالصت؟ اررره؟ Telegh_34
 سپاس شده توسط Titiw ، م‍حمّد ، B I N A M ، Mr.Robot
(22-04-2020، 20:28)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:27)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:25)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:21)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام fly2
پرواز می‌کنی باز گل زدی ؟ ((=
گل مگه زدنیه؟؟؟33

انقدر پیام دوس پسر منو ریپ نگیر :/

قربون رگ غیرتت بشم من Heart Heart
 سپاس شده توسط Titiw ، Mr.Robot
(22-04-2020، 20:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:30)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:28)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برقام رف غزل -__-

چرا Telegh_01

ینی واقعا بین اون دوتا گیر کردی -_-

اره هر دوتاشون خوبن
اونم نمیدونم بین من یا جونگ کوک کدومو انتخاب کنه
(22-04-2020، 20:31)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاییدم کرده Telegh_59 Telegh_012

دو دقه دیگه آنلاین باشه تایید هویتشوتموم میکنم بعد بهت اعلام میکنم شخصیتشو :v

آرههه
دیروز قشنگ از وسط اب رفتیم اونور خیلی جالب بود

داداش بجنب که پرونده رو زمین مونده :v

امروز هوا خیلی خفن بود دوست داشتم برم .
راستی قراره به اوشون ماهی گیری یاد بدم (((× یبار رفته هیچی هم نگرفته !
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ρσєѕɪ
اسقفزالله
چرا اینجا همه با هم اَن؟! 33
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط B I N A M
(22-04-2020، 20:31)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:29)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:28)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:27)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:25)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تربیت*.*

-.-
ب من چ دوسش داری

_سکوت اختیار کردم0_0

هه هه هه لو رف
من من
اصلا بغل نیما نرفتم

آفرین
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(22-04-2020، 20:31)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تربیت*.*

-.-
ب من چ دوسش داری

_سکوت اختیار کردم0_0

هه هه هه لو رف
من من
اصلا بغل نیما نرفتم

میری بالاخره

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان