امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

.: گفتگو ازاد :. نسخه 353

(20-04-2020، 23:24)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 23:23)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر؟
فرهاد؟
کدومشون؟

کسی ک به سارا خانم ربط داشت ._.

همه شون ربط داشتنD:
چرا بچه مردمو اذیت می کنی؟D:
 سپاس شده توسط spent † ، Faust
آگهی
(20-04-2020، 23:24)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 23:22)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بچه ها اقا سوشیانت رو کسی یادشه ؟

بحثو الان عوض کردی مثلا؟D:
من که نمی شناختم
ولی کلا تو پیچوندن خوب نبودی

نه بابا

خیلی دوست دارم بدونم الان کجاست و کنکورش چیشد ):
 سپاس شده توسط sober ، Faust
(20-04-2020، 23:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی جون
با دوتا ستاره‌ی خوشگل اینطرف اونطرفش (((:

جون(:
با تو باید بانک بزنیم ک -_-
 سپاس شده توسط sober ، spent † ، Faust
(20-04-2020، 23:24)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 23:23)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر؟
فرهاد؟
کدومشون؟

کسی ک به سارا خانم ربط داشت ._.

چه ربطی ؟ .____.*

(20-04-2020، 23:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 23:25)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 23:23)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 23:21)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 23:18)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا حاشیس ولش کن D:

یکیتون بگه این کیع -__-
2 تا نکته
اینو به چی میگن؟ :|
و اینکه اهمیتی نداره D: مهم اینه من منم
بی ادب کی بودی خب ):
علی جون
با دوتا ستاره‌ی خوشگل اینطرف اونطرفش (((:
یه ذره دیگه زور برن یادم بیاد .
 سپاس شده توسط sober ، Itsali ، Faust
(20-04-2020، 23:27)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه شون ربط داشتنD:

دوره ای ک من بودم یکیشون ربط داشت والا :|||
اذیت چی اخه D:

(20-04-2020، 23:28)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ربطی ؟ .____.*

هیچچ ربطی قضیه خواهر برادری بود مگه ن ؟ .-.

ببین ذهنتو صرف چیزای بیهوده نکن D:
 سپاس شده توسط sober ، spent † ، Faust
نسیم بگو -__-
 سپاس شده توسط sober ، Faust
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=96978

@spent †
حافظه ت هنوزم خوب نیس -_-
(20-04-2020، 23:31)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیم بگو -__-

چیو بگم؟
 سپاس شده توسط spent † ، Faust
(20-04-2020، 23:29)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 23:27)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه شون ربط داشتنD:

دوره ای ک من بودم یکیشون ربط داشت والا :|||
اذیت چی اخه D:

(20-04-2020، 23:28)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ربطی ؟ .____.*

هیچچ ربطی قضیه خواهر برادری بود مگه ن ؟ .-.

ببین ذهنتو صرف چیزای بیهوده نکن D:
اه بگو کدومشون حداقل :|
 سپاس شده توسط Itsali ، Faust ، sober
(20-04-2020، 22:50)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 22:47)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 22:46)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 22:45)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2020، 22:43)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ایران سرای من است ^_^
مگه میشه تو رو دیدو از خود بی خودنشد((:
کیوت کی بودم من*.*

(ندا رسید عمت:| )
تا شقایق هست زندگی باید کرد ..
شمارتو بده نماز صب بیدارت کنم
سهرابم شدی*_*

حاجی ما شب زنده داریم تا اذان صبح مشغول نماز شب و دعا:>

التماس دعا

شما ک خط مقدمشی مارو یادت باشه:>
حتما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط Faust ، Đęąđ.ğïřł
(20-04-2020، 23:31)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=96978

@spent †
حافظه ت هنوزم خوب نیس -_-

(20-04-2020، 23:31)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیم بگو -__-

چیو بگم؟

دوست امیر بود ؟ :|
 سپاس شده توسط Itsali ، sober ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان