20-04-2020، 10:07
منو با خودت ببر من حریص رفتنم
عاشق فتح افق دشمن برگشتنم ..
|
مخصوص عاشقای پاپ ≈ نُسـ ـخه سومـ ≈ |
|||||||||||||||||||||||
20-04-2020، 10:07
منو با خودت ببر من حریص رفتنم
20-04-2020، 10:09
من عشقو با تو تجربه کردم..
هم نفسم تو بودی.. دورت بگردم..
20-04-2020، 11:41
منه دیوونه هوادرات میشم یارت میشم
تو فقط آروم بگیر خودم پرستارت میشم آره من روراست اصلا بی تو نمیتونم گفتم که دیوونم کادوی دلخواهتو بهت بلد نیستم بدم مثل تو دوست داشتنو تو حرف بلد نیستم بگم اما روراستم و قلبم کف دستم هست من توو ظاهر تلختم اما تو دلم برعکس
20-04-2020، 12:18
سایه ات از رو سرم..
کم نشه که داغون ترم.. هر لحظه بی تو.. روی میزنم حلقته.. دور و برم خلوته.. نمیتونم که ببینم..جای خالیتو...
20-04-2020، 12:29
و میشه دوباره سکوت یه راه رو به روت یه جا یه نفر از من بی خبر
همیشه همینه نخواد و نبینه صبورم همیشه اینجوری نمیشه تو یادت نمیاد باید یاد تو داد میچرخه زمونه اینجور نمیمونه حالا میخواد هرچی باشه عشق بعدیت هرکی باشه منتظرت میمونم من خسته میشی میدونم من حالا میخواد هرچی باشه عشق بعدیت هرکی باشه منتظرت میمونم من خسته میشی میدونم من
20-04-2020، 12:31
نموندی پیشش نه نبودی عاشقش..
حسودیش میشه به هرچی عشق و عاشقه.. نموندی پیشش تو سرش جنگه همش.. همونی میشه که میترسید ازش..
20-04-2020، 14:38
شاید هنوزم دیر نیست
تو ساده دل کندی ولی تقدیر بی تقصیر نیست با اینکه بی تاب منی بازم منو خط میزنی ..
20-04-2020، 16:28
یه قلب داغونو چشمای خیس
نگران من نباش عادت کردم بار اولت که نیست دیگه هیچوقت برنگرد فقط همین یه کارت کمه... مراقبش باش ولی دستاشو که میگیری منم یادت نره..
20-04-2020، 16:57
همون دلشوره ها همون حرفای خوب تو چشم خیس ما
یه عالم قصه تو صدای بی صدا انگار یه عالم حرف تو قلبم جمع شده خدا عشقم شده شبیه اون روزا بیا با من بیا هنوزم پیشمه تمام نامه ها مثل دیوونه ها اشکام جاریه بی اختیار دیگه تنهام نذار بمون با من یبار می خوام تموم شه انتظار روزا میگذره بی اعتبار دیگه تنهام نذار بمون با من یبار بارون شو تو قلبم ببار
20-04-2020، 17:01
روزایی که با تو تنهام
کار و بار زندگیمو ، بذارم برای فردا من فقط عاشق اینم وقتی از همه کلافه ام بشینم یه گوشه ی دنج موهای تورو ببافم ..
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|