امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲

(19-04-2020، 21:26)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:25)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:20)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:19)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:18)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه!
کی گف؟

بهش پ.خ دادم
خودش گفت امشب عوض میکنه

خب تا قبل 12 حتما عوض میکنه

راستی اجی غزل مبارک باشه نویسنده شدنت

ببخشید حواسم نبود:ngh::ngh:

مرسی  Heart
ن بابا مشکلی نیس

منو بخشیدی هوراااااااااااااااااا495495
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 133
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(19-04-2020، 21:32)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:31)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:29)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:28)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:25)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی 8
خیلی وقته نگفتی الله اکبر Telegh_09

تکبیر گو تا رستگار شی من خیلی وقته خیلی چیزا مث اخراجید نگفتمTelegh_09
منم درخواست تغییر نام کاربری دادم Big Grin

اره  Undecided
ای جآن D:
قولی ک ب خودم داده بودم شکستم گفته بودم تا اینجام نام کاربریم همینه Big Grin ولی نشد Big Grin

خخخ
ویکوک ((:
mentol*vkook
Big Grin
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(19-04-2020، 21:32)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:26)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:25)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:20)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:19)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش پ.خ دادم
خودش گفت امشب عوض میکنه

مرسی  Heart
ن بابا مشکلی نیس

وقتی ارش ذوق مرگ میشه (:
(19-04-2020، 21:33)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:32)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی  Heart
ن بابا مشکلی نیس

وقتی ارش ذوق مرگ میشه (:

حالا هییییی مسخره کن خخخخخخخخخخخ دارم میمیرم از خنده
ناشناس بگو (;

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 133
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(19-04-2020، 21:32)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:32)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:31)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:29)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:28)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکبیر گو تا رستگار شی من خیلی وقته خیلی چیزا مث اخراجید نگفتمTelegh_09
منم درخواست تغییر نام کاربری دادم Big Grin

اره  Undecided
ای جآن D:
قولی ک ب خودم داده بودم شکستم گفته بودم تا اینجام نام کاربریم همینه Big Grin ولی نشد Big Grin

خخخ
ویکوک ((:
mentol*vkook
Big Grin

Reine Telegh_20

(19-04-2020، 21:34)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:33)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی  Heart
ن بابا مشکلی نیس

وقتی ارش ذوق مرگ میشه (:

مسخره نکردم Telegh_43
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(19-04-2020، 21:34)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 21:32)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره  Undecided
ای جآن D:

خخخ
ویکوک ((:
mentol*vkook
Big Grin

Reine Telegh_20

(19-04-2020، 21:34)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی  Heart
ن بابا مشکلی نیس

وقتی ارش ذوق مرگ میشه (:

مسخره نکردم Telegh_43

به ایسان میگم مضخرفم میگگه نه اینه دیگه
ناشناس بگو (;

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 133
@"**GHAZAL**"
بنظرم خیلی جالب میشع
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
@sirvan.. داداش خودمی
ناشناس بگو (;

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 133
(19-04-2020، 21:37)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرم خیلی جالب میشع

واس چی جالب میشه ._.
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
میگم چرا سیروان رو نمیشه تگ کرد
ناشناس بگو (;

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 133

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان