امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲

هوووممم kaffe2
آگهی
(19-04-2020، 21:00)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا حس میکنم کورونا تموم شده ؟ :|

کجا تموم شده
هنوز مونده اونم با جدیت
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(19-04-2020، 20:54)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا و اخوی توجه کنن
هییی یه شب درد ناک بود
همه بساطم وسط زمین بود ک پسر خاله گرامیم امد گفت بریم دستشویی گفتم حوصله نرم
همه کارشو رو بنو بساط من کرد البت فقط شماره 1 هاااا خلاصه من هنوز تو شکم

(19-04-2020، 20:52)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 20:42)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 20:39)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 20:23)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin  Big Grin  Big Grin خودمم تو کفش ماندمTelegh_26Telegh_08Telegh_05
الان خانوادم منتظر یه حرکتی از منن چون نمیشه یه روزو من یه کار شری یا مردم آزاری خنده دار نکنم
الان تو فکر اینم چه بلایی سرشان بیارم Cool  Cool  Tongue  Tongue

دقیقا بعم رفتیم مامانم میگه چرا مسخره بازی درنمیاری میگم هیچی توی پیام رسان شدم(انجمنو میگم)

آهان Idea

الان تو دستشویی بود داداشم رفتم جوری ترساندمش ک دو سکته پی در پی کرد
الانم برم سراغ مادرم فقط خدا کنه از خانه نندازم بیرونTelegh_53

من که نه ابجی دارم نه داداش ولی همین چندساعت پیش مامانم غذا میپخت گفتم پخ همچین قاشق داغ رو انداخت رو دستم سوراخ شده الان  Big Grin  Big Grin دست بالای دست بسیار است

یا خدااااا خوبی

بیا ببین الان پارتیم جاتون خالیه اووووووووف ولی دخترا نیان چون بدردشون نمیخوره یه مشت بیشعور پسر و دختر اوردن نمیشه بگم تو اتاق رفتن نچ نچ نچ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 130
کیا پروی جدیدمو دیدن؟
نآشناس
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
@alone girl_sama
عشقم بیا اینجا Big Grin

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(19-04-2020، 21:07)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا پروی جدیدمو دیدن؟

اُ..
پسندیدم Wink
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، *Aɴѕel*
(19-04-2020، 21:00)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا حس میکنم کورونا تموم شده ؟ :|

عادی شده اخ دیگ از بس دربارش شنیدیم وقتی ی روز نمیشنویم حس میکنیم تموم شده هر چند رفته رفته داره سایه اش محو میشه ولی بازم هست و این خیلی بده
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(19-04-2020، 20:54)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا و اخوی توجه کنن
هییی یه شب درد ناک بود
همه بساطم وسط زمین بود ک پسر خاله گرامیم امد گفت بریم دستشویی گفتم حوصله نرم
همه کارشو رو بنو بساط من کرد البت فقط شماره 1 هاااا خلاصه من هنوز تو شکم

(19-04-2020، 20:52)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='thug life' pid='3533240' dateline='1587318157']
[quote='arash a' pid='3533235' dateline='1587317976']
[quote='thug life' pid='3533210' dateline='1587316987']

خاب بقیههه؟
من یه بار بچه بودم رفته بودیم جنگل
مادربزرگم قرمه سبزی اورده بود
من بچع بودم نادان بودم دیگه
انقدر شیطنت کردم که یه دفعه به قرمه سبزی خودم و همه ریخت روم
شانس اوردم سرد بود حالا
نآشناس
(19-04-2020، 21:07)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا پروی جدیدمو دیدن؟

من
عالییی Big Grin

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ρσєѕɪ
(19-04-2020، 21:07)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@alone girl_sama
عشقم بیا اینجا  Big Grin

خواهرته؟
نآشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: