امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخدددددددددددددددددددددددددددددددددددددداااااااااااااااااا ببببببببببببببببببهههههههههههههههههههه دددددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااادددددددددددددددددددددددددممممممم​ممممممممممممممممم ببببببببببببببببببببررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییننننن​نننننننننننننننننننننننننن دددددددددددددددددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااااااارررررررررررررررر​رررررررممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممیییییییییییییییییییییممممممممممممممیییییییییییییییییرررررررر​ررررررررررررررررررررررررمممممممممممممممممممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 117
آگهی
(19-04-2020، 19:12)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:11)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:02)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 18:58)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لخ*ت شو برو حموم خاب

خببببب شلوارمو عوض کردمممم چیکا کنم الاااان؟؟؟؟

چیزاتوووووووووو
برگه کتا بو بزار رو شوفاژت      شوفاژت کم باشه ها
بعد که خشک شد
ا زدور یکم خیلییی کم بهش ادکلن بزن
بعد برو حموم
بوص دیش لالا

کتابا رو پاکسازی کردم Big Grin
موند میزو و زمین
و خودم البته Big Grin
یه دست پاک کنی چیزی بیاب مرطوبش کن
لخت شو*.*
برو حموم
تامام

میز تمومید
زمین تمومید
خخخخخخخخخخخخخخخخ
من برم حمومTelegh_01
 سپاس شده توسط red_Queen
(19-04-2020، 19:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:12)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:11)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:02)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خببببب شلوارمو عوض کردمممم چیکا کنم الاااان؟؟؟؟

چیزاتوووووووووو
بعد که خشک شد
بعد برو حموم
بوص دیش لالا

موند میزو و زمین
و خودم البته Big Grin
لخت شو*.*
برو حموم
تامام

میز تمومید
زمین تمومید
خخخخخخخخخخخخخخخخ
من برم حمومTelegh_01

لخت شو بروووو
نآشناس
(19-04-2020، 19:18)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:15)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:10)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:09)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان www .کرده که انقدر ازش بدت میاد Angry
زنده ای اه Sad
نگران نباش به همین زودی از انجمن میرم
این چ حرفیه پسررررر
اینو دیه نبینماااا چرا بری؟؟
ما بدیم؟
مشکلی پیش اومده وه باید برم شاید دیگه بر نگردم
فقطم غزل میدونه چرا میرم و برنمی گردم

(19-04-2020، 19:16)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:13)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدارو شکر71
من که میدونم مشکل تو با من چیه همون قضیه کی توی پ.خ بهم گفتی ابجی اینا  
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ارزو بر جوانان عیب نیست
نه اینجوری نی برایه اینکه کاری کردی من ب بهترین دوستم دعوا کنم

چرا هست من باعث شدم تو با نفس دعوا کنی؟
@"kind-girl-nafas"
نفس من بافث شود تو با این دعوا کنی؟
ای خدااا چرا
مشکل جدیه؟ Sad
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(19-04-2020، 19:16)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر کاربران گرامی Big Grin
@"m.h.sa "
@محمّد "
@"aysan666666 "
@"thug life "
چطورییید؟

سلااام آنی Wink Tongue
خوبی؟؟؟
(19-04-2020، 19:18)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:17)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:15)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:14)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:11)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پخشه زنده بلدی

نه اینو نه چون بیشتر فقط برای فیلمای رپ میرم تو آپارات یا درباره بازی خوبی ک باشه
خب رچرا به داشت نگفتی اول  او بی اس اسدادیو رو دان کن بقیو من به تو یاد میدم
پوزش Big Grin  Blush
بی اس استادیو نصب کنم؟
چکار میکنه  Big Grin

یه چیزه دیگه دان میکنی

آهان پس قضیه جدی شد Big Grin
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(19-04-2020، 19:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:16)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر کاربران گرامی Big Grin
@"m.h.sa "
@محمّد "
@"aysan666666 "
@"thug life "
چطورییید؟

سلااام آنی Wink  Tongue
خوبی؟؟؟

مرسی گلم Blush Heart تو خوبی؟
(19-04-2020، 19:22)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:18)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:15)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:10)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنده ای اه Sad
این چ حرفیه پسررررر
اینو دیه نبینماااا چرا بری؟؟
ما بدیم؟
مشکلی پیش اومده وه باید برم شاید دیگه بر نگردم
فقطم غزل میدونه چرا میرم و برنمی گردم

(19-04-2020، 19:16)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:13)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدارو شکر71
من که میدونم مشکل تو با من چیه همون قضیه کی توی پ.خ بهم گفتی ابجی اینا  
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ارزو بر جوانان عیب نیست
نه اینجوری نی برایه اینکه کاری کردی من ب بهترین دوستم دعوا کنم

چرا هست من باعث شدم تو با نفس دعوا کنی؟
@"kind-girl-nafas"
نفس من بافث شود تو با این دعوا کنی؟

سیروان فرزندم خواهشا بحث نکن
من بخاطر هیچکس با اون یکی دعوا نمیکنم

چشم نفس خودت میدونی من روی حرف تو حرف نمی زنم پس به اون اقا هم بگو مقصر خودش بوده نه من
ممنون
 سپاس شده توسط red_Queen
(19-04-2020، 19:24)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخدددددددددددددددددددددددددددددددددددددداااااااااااااااااا ببببببببببببببببببهههههههههههههههههههه دددددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااادددددددددددددددددددددددددممممممم​ممممممممممممممممم ببببببببببببببببببببررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییننننن​نننننننننننننننننننننننننن دددددددددددددددددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااااااارررررررررررررررر​رررررررممممممممممممممممممممم  ممممممممممممممممممممیییییییییییییییییییییممممممممممممممیییییییییییییییییرررررررر​ررررررررررررررررررررررررمممممممممممممممممممم

چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرررررررر​رررررررراااااااا Sad  Sad  Sad  Sad  Sad
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(19-04-2020، 19:25)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزاتوووووووووو
بعد که خشک شد
بعد برو حموم
بوص دیش لالا

موند میزو و زمین
و خودم البته Big Grin
لخت شو*.*
برو حموم
تامام

میز تمومید
زمین تمومید
خخخخخخخخخخخخخخخخ
من برم حمومTelegh_01

لخت شو بروووو

Telegh_01Telegh_01Telegh_01
برم بعد25r30

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان