18-04-2020، 21:18
(18-04-2020، 21:16)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با نهایت احترام اما احتمالا منبع موثقی نبود که خونده باشه چون ممکنه از جایی خونده که می خواستن سلمان فارسی رو خراب کنند
(18-04-2020، 21:14)پسر شاد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2020، 21:07)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعیتش من اوایل ترم هستم تازه رسیدیم ساسانیان برای همین انقدرا هماطلاع ازش ندارم چون بهش نرسیدیم برای همین زیاد در مرودش اظهار نظر نمی کنم چون ممکنه راست نباشه چون یک جا هم خوندم کاملا تکذیب شد چون با اون داستانی که در مورد سلمان نوشته شده بود خیلی اغراق شده بود
(18-04-2020، 21:05)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه دوستی ارسال میکنم داداش علیرضا
پسره بیچاره رو خسته کردی=_=
(18-04-2020، 21:05)پسر شاد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2020، 21:01)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین حکومت ساسانی انقدرا هم فکر می کنی خوب نبود
منم معتقدم که به خیانت کاریش
من از یه منبع مطمئن شنیدم که
سلمان فارسی راه رو به عربا نشون داد
خاب
یه مثال ساده
مثلا من دانش اموز از پرونده های مدرسه خبر دادم
یا ناظم و مدیر مدرسه
به خاطر همین من متقاعدم که روزبه یکی از خود اونا بوده
اخرای عمرش شاهزاده ها افتادند به جون همدیگه
از اون ور داشت با رومی ها می جنگید از این ور اعراب هم دیگه حمله کردند به خاطر بی کفایتی خوده ساسانیان بود که شکست خوردند
نمی تونیم بگم روزبه این وسط بی تقصیر هم بی میتونیم؟؟!
حالا اون منبعی که در موردش خوندی یادته کجا بود؟
بابام بود-__-
اما وقتی از معلم جغرافیام پرسیدم جواب سر بسته داد
اما برای این موضوع از استادم می پرسم جوابش میدم