امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲

(18-04-2020، 21:16)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 21:14)پسر شاد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 21:07)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 21:05)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دوستی ارسال میکنم داداش علیرضا

پسره بیچاره رو خسته کردی=_=

(18-04-2020، 21:05)پسر شاد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 21:01)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم معتقدم که به خیانت کاریش
من از یه منبع مطمئن شنیدم که
سلمان فارسی راه رو به عربا نشون داد
خاب
یه مثال ساده
مثلا من دانش اموز  از پرونده های مدرسه خبر دادم
یا ناظم و مدیر مدرسه
به خاطر همین من متقاعدم که روزبه یکی از خود اونا بوده
ببین حکومت ساسانی انقدرا هم فکر می کنی خوب نبود
اخرای عمرش شاهزاده ها افتادند به جون همدیگه
از اون ور داشت با رومی ها می جنگید از این ور اعراب هم دیگه حمله کردند به خاطر بی کفایتی خوده ساسانیان بود که شکست خوردند

نمی تونیم بگم روزبه این وسط بی تقصیر هم بی میتونیم؟؟!
واقعیتش من اوایل ترم هستم تازه رسیدیم ساسانیان  برای همین انقدرا هماطلاع ازش ندارم چون بهش نرسیدیم برای همین زیاد در مرودش اظهار نظر نمی کنم چون ممکنه راست نباشه چون یک جا هم خوندم کاملا تکذیب شد چون با اون داستانی که در مورد سلمان نوشته شده بود خیلی اغراق شده بود
حالا اون منبعی که در موردش خوندی یادته کجا بود؟

بابام بود-__-
اما وقتی از معلم جغرافیام پرسیدم جواب سر بسته داد
با نهایت احترام اما احتمالا منبع موثقی نبود که خونده باشه چون ممکنه از جایی خونده که می خواستن سلمان فارسی رو خراب کنند
اما برای این موضوع از استادم می پرسم جوابش میدم

آگهی
ببخشید اشتباهی ایموجی زدماینه

25r3025r3025r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 67
(18-04-2020، 21:18)پسر شاد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 21:16)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 21:14)پسر شاد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 21:07)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 21:05)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دوستی ارسال میکنم داداش علیرضا

(18-04-2020، 21:05)پسر شاد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین حکومت ساسانی انقدرا هم فکر می کنی خوب نبود
اخرای عمرش شاهزاده ها افتادند به جون همدیگه
از اون ور داشت با رومی ها می جنگید از این ور اعراب هم دیگه حمله کردند به خاطر بی کفایتی خوده ساسانیان بود که شکست خوردند

واقعیتش من اوایل ترم هستم تازه رسیدیم ساسانیان  برای همین انقدرا هماطلاع ازش ندارم چون بهش نرسیدیم برای همین زیاد در مرودش اظهار نظر نمی کنم چون ممکنه راست نباشه چون یک جا هم خوندم کاملا تکذیب شد چون با اون داستانی که در مورد سلمان نوشته شده بود خیلی اغراق شده بود

بابام بود-__-
با نهایت احترام اما احتمالا منبع موثقی نبود که خونده باشه چون ممکنه از جایی خونده که می خواستن سلمان فارسی رو خراب کنند

Exclamation
نآشناس
سلام علما cof
(18-04-2020، 21:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علما  cof

علیک
ناشناس بگو (;

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 67
(18-04-2020، 21:19)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 21:18)پسر شاد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابام بود-__-

Exclamation
خیلی ها  هستند برای اینکه اسلام رو خراب کنند هم به پیامبر و اهلبیتش تاریخ غلط می چسبونند یا تاریخ رو تحریف می کنند
به طور مثال گفتن فرزندای امام علی یعنی حسین و حسن تو جنگ حمله به ایران شریک بودند که باعث شد ایرانی های زیادی بکشند
یا همینطور همین سلمان فارسی
خیلی از این چیزا دیدم برای همین نمی شه یک منبع رو معتبر دونست

سپاس شده توسط م‍حمّد
سلام Dodgy
(18-04-2020، 21:31)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Dodgy

علیک

اهااااااااااااااااییییییییییییcofcofcofcof

الهی بپکین

هووووووووووووووووووووووی

چه سکوته بدی282828بزنم خودمو شل پل کنم2224545666171717
ناشناس بگو (;

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 67
(18-04-2020، 20:16)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:14)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"L¥ÅИИÅ"
اون واژه ای که استفاده کردی معنیش همون معنی توی فارسی رو میده؟
میخوام ببینم باید اخطار بدم یا نه Telegh_02
نه اصلا اون معنی رو نمیده بچه منحرف ها

خاب بگو معنیش چی میشه
من به جز اون معنی چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه
معنیش میشه خیلی دوست دارم یه عالمه خیلی کمه
ایییییییییییییییییییییییی چه سکوت بدی
ناشناس بگو (;

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ 67

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان