امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲

(18-04-2020، 20:13)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:09)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:06)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه پس بیاید مشورت کنیم

پژمان و سامان و ماهان چطوره Exclamation

موافقم :>
آرمانم هست

خب بزاریم یکی رو خودش انتخاب کنه ولی فک کنم ارمان خوبه چون میشه
پژمان و سامان و ارمان Big Grin

اسم بچه هاته*.*؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن ، Faust
آگهی
(18-04-2020، 20:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:12)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره به پرنده میگن Telegh_01

چندتا فحش خفن یادم بده لازم میشه.
25r30
 سپاس شده توسط Faust
(18-04-2020، 20:15)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:13)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:09)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:06)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه پس بیاید مشورت کنیم

آرمانم هست

اسم بچه هاته*.*؟
Telegh_01Telegh_01
ن عزیزم اسم ابجی رها :پژمان
من:سامان
و غزل:ارمان
اسم پسرونمونه Big Grin
 سپاس شده توسط Faust
(18-04-2020، 20:14)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"L¥ÅИИÅ"
اون واژه ای که استفاده کردی معنیش همون معنی توی فارسی رو میده؟
میخوام ببینم باید اخطار بدم یا نه Telegh_02
نه اصلا اون معنی رو نمیده بچه منحرف ها

خاب بگو معنیش چی میشه
من به جز اون معنی چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد-_-

(18-04-2020، 20:16)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:15)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمانم هست

اسم بچه هاته*.*؟
Telegh_01Telegh_01
اسم پسرونمونه Big Grin

منم:ارین یا شروین؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Faust ، کــــــــــⓐرمَن
(18-04-2020، 20:15)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:12)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره به پرنده میگن Telegh_01

چندتا فحش خفن یادم بده لازم میشه.
25r30
والا من همش دوتا آستانه گمج و شوبزه و کاپیش بلدم.
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
وقتی  اقا صابر عصبانی میشه

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=277213&page=2

برین پیام هشتمی
@Faust
پس اسمتون رها هست
عجب!
نآشناس
 سپاس شده توسط Faust ، کــــــــــⓐرمَن
(18-04-2020، 20:16)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:14)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"L¥ÅИИÅ"
اون واژه ای که استفاده کردی معنیش همون معنی توی فارسی رو میده؟
میخوام ببینم باید اخطار بدم یا نه Telegh_02
نه اصلا اون معنی رو نمیده بچه منحرف ها

خاب بگو معنیش چی میشه
من به جز اون معنی چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد-_-

(18-04-2020، 20:16)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمانم هست

اسم بچه هاته*.*؟
Telegh_01Telegh_01
اسم پسرونمونه Big Grin

منم:ارین یا شروین؟

شروین Big Grin
 سپاس شده توسط Faust ، *Aɴѕel*
(18-04-2020، 20:19)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
پس اسمتون رها هست
عجب!

آره . 
چطور؟
 سپاس شده توسط sober
(18-04-2020، 20:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 20:19)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
پس اسمتون رها هست
عجب!

آره . 
چطور؟

همین طوری:ngh:
(منو نخوریها هنوز ارزو دارم)8
نآشناس
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان