امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲

(18-04-2020، 19:09)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
@"shaghayegh-mirr"

سلام یه چیزی بگم
چرا مهسا به شقایق سپاس نمیده سوال 10

قهرم باش Dodgy

(18-04-2020، 19:10)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:06)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:57)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه باهوش من اوت برلی اینکه دکتر بشی نه معلم تدریس گر تجربی الان اگه مثلا از تجربی بری دبیری زبان راحت دکتر بگیری میتونی بری زبان تدریس کنی با توی دانشگاه فیزیک تدریس کنی الان معلمه زبانم استاد دانشگاهه یه خونه دارا ادم نگاش میکنه دهنش کج میشه انقدر بزرگه

الان تو برا زبان میری تجربی بخونی؟؟؟وات د فاز؟؟؟
به هر حال از نظر اینده شغلی هم نگا کنی رشته های انسانی خیلی بهتر هستن!
مم هدف اصلیم پزشکی و داندانه چی میگی توی قلمچی هم ثابت کردم میتونم برم پزشکی مثال زدم برات الان ایران 300000
هزار پرستار نیاز داره در چند سال ایند میدونی چقور پرستار بر میدارن رشته عای پزشکی پیران پزشکی  امنیت شغلی 100% ولی انسانی فقط دبیر 100%
من الکی تجربی نیومد دوستل تحقیق کردم پیشه 10 مشاوره تحصیلی رفتم ازون 10 فقط یکی گفت نرو تجربی اونم گفت برو ریاضی

حوصله زیاد تایپ کردن و توضیح ندارم ._.
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

(18-04-2020، 19:07)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:06)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:04)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوووووووووووووووووودددددددددددددددددددددددددددبایییییییییییییییییییییییییییییییی​ییییییییییییییی497
بلاکککککککککککککککککککککک25r3025r3025r3025r30

هرچی بین من و تو بوده خیلیییییییی وقته تموم شدههههههههههههههTelegh_01

من دیگه نمیشناسمتتتتتتTelegh_01
ببخشید شماTelegh_26

Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy
کاتتتتتتتتت فور اِوِر !!!!!
دیگه نه من نه تووووووووووووووووووووووو
خوشگلدینننننننن گلمelec

اگه باهات اشتی کنم!!!!!
خدافسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(18-04-2020، 19:12)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:09)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام یه چیزی بگم

مهسا کیه333333

منم ._.
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق
(18-04-2020، 19:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
@"shaghayegh-mirr"

سلام یه چیزی بگم

قهرم باش Dodgy

(18-04-2020، 19:10)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:06)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان تو برا زبان میری تجربی بخونی؟؟؟وات د فاز؟؟؟
به هر حال از نظر اینده شغلی هم نگا کنی رشته های انسانی خیلی بهتر هستن!
مم هدف اصلیم پزشکی و داندانه چی میگی توی قلمچی هم ثابت کردم میتونم برم پزشکی مثال زدم برات الان ایران 300000
هزار پرستار نیاز داره در چند سال ایند میدونی چقور پرستار بر میدارن رشته عای پزشکی پیران پزشکی  امنیت شغلی 100% ولی انسانی فقط دبیر 100%
من الکی تجربی نیومد دوستل تحقیق کردم پیشه 10 مشاوره تحصیلی رفتم ازون 10 فقط یکی گفت نرو تجربی اونم گفت برو ریاضی

حوصله زیاد تایپ کردن و توضیح ندارم ._.
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

(18-04-2020، 19:07)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:06)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی بین من و تو بوده خیلیییییییی وقته تموم شدههههههههههههههTelegh_01

من دیگه نمیشناسمتتتتتتTelegh_01
ببخشید شماTelegh_26

Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy
کاتتتتتتتتت فور اِوِر !!!!!
دیگه نه من نه تووووووووووووووووووووووو
خوشگلدینننننننن گلمelec

اگه باهات اشتی کنم!!!!!
خدافسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

عاشقتمممممممممممممممممممممممممممTelegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
(18-04-2020، 19:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:07)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:40)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:32)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 17:38)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امن نچومه 14
امن بوخوم جاری وایه پارتی دا دنم

لچو جا چه دعوت دکی
اهان سپینه شویه له ماله فاطمیه دوستی رفیقکمین رفیقی فاطمه رفیقی من کچی پوره اوه رفیقانم اونه
توخدا بوخوت له خوت حالی
نا
دلم اوه رفیقم مهران دوستکی هیه نیوی فاطمیه اوه قراره پچینه ماله وان
فاطمه رفیقکانی خوی دعوت دکا کچ
امیش رفیقی خوم دعوت دکم کور
دیاره او کچه قحبیه وا دایکو بابی حیچی په نالن
من دیگه با شما حرفی ندارم!
(18-04-2020، 19:12)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام یه چیزی بگم

مهسا کیه333333

اونی که بهش سپاس میدی؟
عه اینو !
https://irsv.upmusics.com/Tracks/Songs/Alireza%20Pouya%20-%20Negahe%20Khas%20%20(320).mp3

(18-04-2020، 19:16)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:07)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:40)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:32)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لچو جا چه دعوت دکی
اهان سپینه شویه له ماله فاطمیه دوستی رفیقکمین رفیقی فاطمه رفیقی من کچی پوره اوه رفیقانم اونه
توخدا بوخوت له خوت حالی
نا

نانا اوه قسه چیه
دایکو بابای دچنه سفره کسان له مال نیه امش قرار بو دانین بویه زنگمان بوی وی له دا فکر خراپ مکه امه زور کاران ناکین
(18-04-2020، 19:20)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:16)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توخدا بوخوت له خوت حالی
نا

نانا اوه قسه چیه
دایکو بابای دچنه سفره کسان له مال نیه امش قرار بو دانین بویه زنگمان بوی وی له دا فکر خراپ مکه امه زور کاران ناکین

اگر وایه دایکو بابی قحبه ن که کچک بتنه بجه دهلن
(18-04-2020، 19:25)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:20)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توخدا بوخوت له خوت حالی
نا

نانا اوه قسه چیه
اگر وایه دایکو بابی قحبه ن که کچک بتنه بجه دهلن
اتوش جیرت داوه کچی خلکی پکیه قعبه نوالله دایکو بابلی قرار ببینه ماله ننکی اویش لویه به بهانه درسی دیته کنمه هر اونده بو هنده منحرفی اتو
روژین منحرفی چیه بوی اتو

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان