امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

(12-04-2020، 16:46)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا ببخشه...

(12-04-2020، 16:34)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا پ خ نفرستادییییییییییییییییییییییییییی

شما وقت داری پ.خ ج بدییییییییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-392-_946e5.png

وقت دارم اینترنتم ضعیفه مهسا Sad

فدا سرت
فقط بگو من بهش چی بگم
از ترسش اف شدم! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(12-04-2020، 16:44)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:42)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه لیموی خاص دنبال نارنج نمیره.
نارنج میره دنبالش .

لیمو خاص باشه اما ظاهر مزخرف داشته باشه حکمش چیه حاج اقا؟

با چت وارد شه ، باطن زیباش رو نشون بده.
بعدش دیگه طرف مو میبینه ما پیچش مو ..
یعنی " اگر در دیده‌ی نارنج نشینی به غیر از خوبی لیمو نبینی "

آره دگ (((:

فکر کنم این شعرو قبلا شنیده بودم ولی کمی تحریف شده D:
 سپاس شده توسط Faust ، Itsali ، Medusa
(12-04-2020، 16:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:46)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا ببخشه...

(12-04-2020، 16:34)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدا سرت
فقط بگو من بهش چی بگم
از ترسش اف شدم! Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
میگم مهسا این عکسو ندیده دیگه؟؟؟
(((:

•ناشناس•
وای بدبخت شدم رفت امنحان دارم اونم پیام های اسمانی باس بخونمcry2cry2cry2cry2cry2udoudoudoudoudoudop336p336p336p336p336p336p343p343p343p343p343aahaahaahaahaahaahaahkaffe2kaffe2kaffe2kaffe2kaffe2kaffe2
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈ 15
(12-04-2020، 16:49)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای بدبخت شدم رفت امنحان دارم اونم پیام های اسمانی باس بخونم
امتحان؟ کی؟ مجازی میدید؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Medusa
خداوندا ب فریادم برسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
خستهههههههههههههههههههههههههه شدممممممممممممممممممممممممممممممم
این چ زندگیههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
(((:

•ناشناس•
(12-04-2020، 16:49)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:44)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:42)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه لیموی خاص دنبال نارنج نمیره.
نارنج میره دنبالش .

لیمو خاص باشه اما ظاهر مزخرف داشته باشه حکمش چیه حاج اقا؟

با چت وارد شه ، باطن زیباش رو نشون بده.
بعدش دیگه طرف مو میبینه ما پیچش مو ..
یعنی " اگر در دیده‌ی نارنج نشینی به غیر از خوبی لیمو نبینی "

آره دگ (((:

فکر کنم این شعرو قبلا شنیده بودم ولی کمی تحریف شده D:

"اگر با پرتقالش بود میلی، چرا جام لیمو رو بشکست نارنج ؟"

این واسه مراحل بعدیه D:
 سپاس شده توسط sober ، Itsali ، م‍حمّد ، Faust
آخرین باری که اسم پیامهای آسمانی شنیدم ۱۲ سال پیش بود ولی کتاب داستان و رنگ آمیزی مگه نبود؟:|
 سپاس شده توسط Itsali ، Medusa ، Faust
WAS feeling like 2014 :|

آدیوس (:
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، Faust
(12-04-2020، 16:49)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا ببخشه...

فدا سرت
فقط بگو من بهش چی بگم
از ترسش اف شدم! Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
میگم مهسا این عکسو ندیده دیگه؟؟؟

اینجا فقط فرستاده بودم..
اگه پاک کرده باشی
نه ندیده
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان