موضوعها: 40
سپاس ها 108
سپاس شده 381 بار در 234 ارسال
حالت من: هیچ کدام
در بازار یکشنبه - 19 فروردین 1397 بهای دلار آمریکا به 5340 تومان رسید. قیمت امروز همچنان در حال افزایش است.
به دنبال بالا رفتن قیمت دلار، بهای بسیاری از کالاها همچنین مسکن باز هم افزایش خواهند داشت.
قیمت مسکن در اسفند 1396 بیش از 26% افزایش داشت.
"Don't tell me what I can't do"
گرگها خوب بدانند ، در این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایل غریب
گر پدر مرد ، تفنگ پدری هست هنوز
سپاس ها 108
? نرخ بیکاری در آمریکا به پایینترین سطح در ۱۸ سال گذشته رسید.
نرخ بیکاری در آمریکا به ۳/۹ درصد رسیده که پایینترین رقم در ۱۸ سال گذشته بهشمار میرود. این روند میتواند باعث افزایش دستمزدها و نرخ بهره کلیدی در آمریکا شود.
دونالد ترامپ روز جمعه در پیامی توییتری اعلام کرد که نرخ بیکاری در ایالات متحده به ۳/۹ درصد، یعنی پائینتر از نرخ بیکاری طبیعی که ۴ درصد است، رسیده است.
گرگها خوب بدانند ، در این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایل غریب
سپاس ها 108
محسن چاوشی به شایعهای که درباره ممنوعالفعالیت شدنش در فضای مجازی منتشر شده بود، واکنش نشان داد.
به گزارش خبرآنلاین، محسن چاوشی شایعه ممنوعالفعالیت شدن خود را تکذیب کرد.
او در توضیحی کوتاه در کانال تلگرامیاش نوشت: «خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر ممنوع الفعالیت محسن چاوشی صحت ندارد و تکذیب میگردد.»
ایل غریب
موضوعها: 462
سپاس ها 5032
سپاس شده 9896 بار در 5297 ارسال
سخنگوی سازمان انرژی اتمی از 4 برابر شدن تولید اورانیوم غنی شده 3.67 در نطنز خبر داد.
به گزارش ایسنا، بهروز کمالوندی عصر روز دوشنبه در نشست خبری در حاشیه بازدید جمعی از خبرنگاران و مدیران رسانه های داخلی از سایت شهید احمدی روشن گفت: از امروز در سایت نطنز 4 برابر طرفیت قبلی که تولید اورانیوم غنی شده داشتیم، تولید خواهیم کرد.
موضوعها: 462
سپاس ها 5032
سپاس شده 9896 بار در 5297 ارسال
23-06-2019، 19:21
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-06-2019، 19:21، توسط محمّد.)
برایان هوک: تمایلی به درگیری نظامی با ایران نداریم
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از کشورهای جهان درخواست کرد جمهوری اسلامی را مجبور کنند که دیپلماسی را با دیپلماسی پاسخ دهد.
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در کویت، از تمامی کشورها خواست تا با استفاده از تلاشهای دیپلماتیک خود، ایران را وادار کنند که از تنشها بکاهد و پاسخ دیپلماسی را با دیپلماسی بدهد.
وی در ادامه گفت: ما تمایلی به درگیری نظامی با ایران نداریم. ما وضعیت نیروهایمان در منطقه را تنها برای دنبال کردن اهداف دفاعی تقویت کردهایم.
موضوعها: 13
سپاس ها 1009
سپاس شده 224 بار در 158 ارسال
حالت من:
23-03-2020، 12:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-03-2020، 12:34، توسط یلدا 86.)
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، ماجرا از آنجایی آغاز شد که ترامپ هشدار کارشناسان را نادیده گرفت و به تمسخر کرونا پرداخت و حتی برای اینکه نشان دهد اهمیتی برای این بیماری قائل نیست با هوادارانش دست داد تا متخصصان پزشکی آمریکا را عصبانی کند.
حالا پس از گذشت تنها دو هفته از این رفتارهای ترامپ، کرونا همه آمریکا را گرفته و سرعت شیوع آن به شدت بالاست. در کنار شیوع کرونا، رسیدگی نامناسب و گرانی درمان و همچنین کمیاب شدن مواد ضدعفونی و نیز مواد خوراکی و ارزاق عمومی در آمریکا و نیز ناکارآمد بودن تست های پزشکی و نمایشی بودن آنها نارضایتی گسترده در آمریکا را به دنبال داشته است.
به نظر می رسد اگر ترامپ نتواند کرونا را هرچه سریعتر کنترل کند این بیماری به جان او می افتد و بعید نیست آبان ماه امسال انتخابات ریاست جمهوری را ببازد.
!.. ﻣــــــــَــﻐﺮﻭرای ﺍِﻣــــــــْـــــــــــــــــﺮﻭﺯ
ﺧـــــُـــﻮﺭﺩ ﺷــــــُــــﺪِﻩ ﻫــْـــﺎﯼ ﺩﯾـــْـــﺮُﻭﺯَن….<(_ _)>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موضوعها: 1,481
سپاس ها 21739
سپاس شده 6647 بار در 4002 ارسال
مجموع مبتلایان کرونا در کشور به 60500 نفر رسید
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۶۰۵۰۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۳۶ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۳۷۳۹ نفر رسید.
به گزارش ایرنا، کیانوش جهانپور روز دوشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و جان باختگان ناشی از آن بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۲۷۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد. با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶۰۵۰۰ نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند.
جهانپور گفت: تاکنون از وجود ۳۷۳۹ نفر در کشور به دلیل ابتلا به این بیماری، محروم شده ایم و دیگر در بین ما نیستند.
وی افزود: خوشبختانه روند بهبود یافتگان سرعت بالایی گرفته و تا کنون ۲۴۲۳۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت اظهار کرد: ۴۰۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.