امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

(07-04-2020، 16:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای مثل من باشی ؟!
هه .. موفق باشی (:

4fvf

دنبالم نیا اسیر میشی (((:
# پرنسس_ بابام 
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ ، Itsali ، Faust
آگهی
(07-04-2020، 16:04)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 16:00)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:58)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:54)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:50)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و وقتی برگشت ، زیر نور ماه ساعت 00:00 به دنیا اعلام میکنم
منو صندرلا، شما همه (:

صندرلا ایز ا کویین *-*

به نمایندگی از صندرلا میگم که شی لاوز یو ♥

خب حداقل برش گردون یه دوبار لپش رو بکشیم

فعلا که از دست علی ، نیم ساعت مدیتیشن کردم و صدای تیک تیک ساعت دقت کردم |:
دیگه تا ببینیم چی پیش میاد |||:

صندرلا زیر دستای تو حیف شد D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali ، Faust ، Medusa
خیلی بعضیا نامردن که دل برادرشونو شکستن
که یه ذره بفکر نبودنش نبودن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(07-04-2020، 16:04)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا که از دست علی ، نیم ساعت مدیتیشن کردم و صدای تیک تیک ساعت دقت کردم |:
دیگه تا ببینیم چی پیش میاد |||:

ادامه بده ادامه بده حرف نزن :|
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، Medusa ، sober
(07-04-2020، 16:04)p.a.r.h.a.m پرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها سیروان و اعزازی کجان؟

ریپورت شدن دیگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(07-04-2020، 16:04)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 16:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای مثل من باشی ؟!
هه .. موفق باشی (:

4fvf

ببین خفن، با ما بپری میپوشی کفن :|

هه .. پیاده شو باهم بریم 
واسه هرکی لاتی ! واسه ما شوکولاتی !
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa ، Itsali ، sober
از کسی که انتظار نمیرفت احوال داداشمانه پرسید هه
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط Medusa
(07-04-2020، 16:06)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 16:04)p.a.r.h.a.m پرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریپورت شدن دیگه
ریپرت چیه؟
تو پریزادیو انگاری که رویایو چشمات مینیاتوری ترین تصویر دنیای منه.
تا اخر عمر روت میشینم.
عاشقت هستمو از خودم میگزرم.
ای ماه من کامل شو.
برای بهترین دوست من:کره ی ماه.
(07-04-2020، 16:05)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صندرلا زیر دستای تو حیف شد D:

به والت دیزنی میخوام یه ایمیل بدم بگم یه دختر بچه فرشته ای بود که به یه مانستر تبدیل شد ):
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Medusa
(07-04-2020، 16:06)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریپورت شدن دیگه

پ توهم ریپورت شدی پTelegh_26

تجربشو داشته به به
چه چیزا
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان