نظرسنجی: کدام؟؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مسیحی
4.41%
43 4.41%
مسلمان
86.65%
844 86.65%
یهودی
0.31%
3 0.31%
زرتشتی
4.52%
44 4.52%
بودایی
0%
0 0%
خدا ناباور
0.72%
7 0.72%
شیطان پرست
1.75%
17 1.75%
بت پرست
0%
0 0%
برهمایی
0.21%
2 0.21%
بی دین
1.44%
14 1.44%
در کل 974 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دین شما چیست ؟؟

من شیعه هستم و به خودم افتخار میکنم که شیعه هستم TongueBlushBig GrinHeart
6gdهرکی منو دوست داره سپاس بده 6gd
آگهی
زرتشتی
:ggr:
**FU
FAKE
WORLD

گند زدید به انجمن 
Dodgy Dodgy  

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
پارسی منظورته اق ارمین ببین اگه هستی یعنی ایول به مرامت که پارسی بودنتو حفظ کردی واقعا لی به جمالت Tongue
وا! اين چه سواليه؟ اكثريت مسلمونيم ديگه!!
دین شما چیست ؟؟ 20
(14-04-2012، 15:23)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا کاربرای جدید هم حرف بزنن
(14-04-2012، 15:22)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من مسیحی بودم ولی الان برای اینکه گناهام بخشیده شه
مگر اینکه مسیحی بودین گناهه؟؟؟DodgyDodgy

هرگز

چرا جوابمو نمیدید میگم شما قبلا مسلمان بوده اید و الان مسیحی شدید؟

(08-10-2012، 20:57)علی نشایی مقدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارسی منظورته اق ارمین ببین اگه هستی یعنی ایول به مرامت که پارسی بودنتو حفظ کردی واقعا لی به جمالت Tongue

کی گفته هر کی که زرتشت باشه پارسیه اصیله هر کی که مسلمون یه جای دیگه
زرتشت بزرگ ترین دین بود و هست اسلام بعد از اون اومد و شد بزرگ ترین ولی پر قدمت ترین پارسی هست یعنی زرتشت بزرگ و همهی ما از اون متولد شدیم اسلام دین ماشد چون اگه قبولش نمیکردیم 0 میکررد مارو مالک اشتر و مسلمونا پس ما پذیرفتیمش اما زرتشت دین ما بود و تو خون ما وجود داره ریشهی اسلیمون ولی چون اسلام همهی زرتشت رو نابود کرد و فقط اندکی باقی موندن باور اینکه پارسی و زرتشتی هستیم هنوز برای بعضیا سخته Blush من همه دینا رو دوست دارم هم اسلام که دین اصلیمو نابود کرد هم زرتشت که پادشاه بزرگش کوروش کبیر بود همشون خوبن Undecided
 سپاس شده توسط яê¥нαñê ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
زرتشت
:ggr:
**FU
FAKE
WORLD

گند زدید به انجمن 
Dodgy Dodgy  

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(10-10-2012، 18:18)علی نشایی مقدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرتشت بزرگ ترین دین بود و هست اسلام بعد از اون اومد و شد بزرگ ترین ولی پر قدمت ترین پارسی هست یعنی زرتشت بزرگ و همهی ما از اون متولد شدیم اسلام دین ماشد چون اگه قبولش نمیکردیم 0 میکررد مارو مالک اشتر و مسلمونا پس ما پذیرفتیمش اما زرتشت دین ما بود و تو خون ما وجود داره ریشهی اسلیمون ولی چون اسلام همهی زرتشت رو نابود کرد و فقط اندکی باقی موندن باور اینکه پارسی و زرتشتی هستیم هنوز برای بعضیا سخته Blush من همه دینا رو دوست دارم هم اسلام که دین اصلیمو نابود کرد هم زرتشت که پادشاه بزرگش کوروش کبیر بود همشون خوبن Undecided

اونی که زرتشت رو کمرنگ کرد اسلام نبود اعراب بربری بودند که بعد از مرگ پیامبر به خاطر زمین و جنگ سالاری به ایران حمله کردن. کتابهای زرتشتی رو سوزوندن و البته خیلی ویرانیهای دیگه. باید این رو بدونید که اسلام دین رونابود نکرده. زرتشت قبل از اسلام و در زمان ساسانی به شدت به نفع موبدان تحریف شده بود درست مثل مسیحیت قرون وسطی.
الان نه تورات صحیح هست نه انجیل و نه اوستا.
تنها کتابی که محفوظ نگاه داشته شده و تنها دینی که خدشه ای به اون وارد نشده اسلام هست. همونطوری که خود خداوند در قرآن هم فرموده.
تو پرانتز بگم که اسلام با آخوند و شیخ و ملا متفاوته و اسلام ناب محمدی صرفا با حکومت اسلامی و مسلمان نماها بدست نمیاد. خواهشا این 2بحث رو قاطی نکنین.
در این خاك زرخیز ایران زمین ، نبودند جز مردمی پاك دین / همه دینشان مردی و داد بود ، وز آن کشور آزاد و آباد بود
پدر در پدر آریایی نژاد ، ز پشت فریدون نیکو نهاد / بزرگی به مردی و فرهنگ بود ، گدایی در این بوم و بر ننگ بود
کجا رفت آن دانش و هوش ما ، که شد مهر میهن فراموش ما / که انداخت آتش در این بوستان ، کز آن سوخت جان و دل دوستان
چه کردیم کین گونه گشتیم خار؟ ، خرد را فکندیم این سان زکار / نبود این چنین کشور و دین ما ، کجا رفت آیین دیرین ما؟
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ، کجا این سر انجام بد داشتیم / بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم ، برون سر از این بار ننگ آوریم
(حکیم فردوسی توسی)
 سپاس شده توسط abolfazl-r ، "K!nd~G!Яl"
این چه سوالیه که میپرسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
SadSad
عاشقت بودم ولی رفتی.......

دوستت داشتم باز هم رفتی........

حال که نمی خواهمت بازگشتی........

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا..........
مسلمان شیعه 12امامی زنده باد شیعه و دوستداران 14معصوم
تمام لذت عمرم همین است
که مولایم امیر الموئمنین است
حسین ارام جانم حسین روح و روانم حسین دوای دردم حسین دورت بگردم

یا بقیه الله مهدی عج الله منتقم کجایی مولا حجته الله
 سپاس شده توسط abolfazl-r ، hani2012 ، Zakie76 ، "K!nd~G!Яl"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  عاشورا و تاسوعا چیست؟
  دلیل ملقب شدن امام هشتم، علی ابن موسی، به رضا چیست؟
  فشار قبر چیست؟؟؟
  نام دو فرشته نگهبان انسان چیست؟
  دین چیست؟ بررسی فرقه بهاییت 'منبع پایگاه جامع فرق و ادیان'
  عاقبت کسی که خودکشی می کند چیست؟
  علت مخفی بودن شب قدر چیست؟
  فرق صحت یک عمل با قبولي عمل در چیست و ملاک آن کدام است ؟
  علت مخفی ماندن قبر حضرت فاطمه زهرا (س) چیست؟
  علت احیای ایام فاطمیه چیست؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان