(07-04-2020، 14:21)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2020، 14:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2020، 14:16)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2020، 14:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره
(07-04-2020، 14:11)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram
عجب
راسته همه ی اهنگاشو شعراشو خودش میگه؟
همشووو
من دنبالش کردم زندگیشو
بخوایم از این لحاظ ببینیم میشه گفت واقعا استعداد داشته..
جدی نگرفتنش مث اینکه..
اونم گذاشته رفته..یجا مردم اشتب کردن اونم که کاری کردن بره..
تتلو وید میزنه گل میکشه ک همه شعراش از خودشه
خودش پارسال میکف من گل ک میکشم مغزم باز میشه :/
اوووپس
بگو پس
داستانش با دنیا چی بود؟اخرشم قضیه رو نفهمیدم!
(06-04-2020، 22:00)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2020، 21:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قدوقا رو ببین
(06-04-2020، 21:30)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2020، 21:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.استغفرالله
(06-04-2020، 21:24)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وازه ساز امشبت شیش ماه تمرین کردی
با ی معرفت نگاه ب گذشته کردی
بیا بقیه رو
بقیشو بخوام بگم بی عدبی میشه
بریم تو کار یه اهنگ دیگه
محمد خوش خنده ی من
حرفاتو با خنده بزن
اون لحن پلیدتو نمیخااااام
نمون تو هرگز تو دلم
نازتو هیچ وقت نمیخرم
بخند تا از غصه دراااای
بریم ترکی بخونیم