امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

(07-04-2020، 14:21)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:16)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:11)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

عجب Exclamation
راسته همه ی اهنگاشو شعراشو خودش میگه؟
اره
همشووو
من دنبالش کردم زندگیشو

بخوایم از این لحاظ ببینیم میشه گفت واقعا استعداد داشته..
جدی نگرفتنش مث اینکه..
اونم گذاشته رفته..یجا مردم اشتب کردن اونم که کاری کردن بره..

تتلو وید میزنه گل میکشه ک همه شعراش از خودشه
خودش پارسال میکف من گل ک میکشم مغزم باز میشه :/

اوووپس
بگو پس Big Grin
داستانش با دنیا چی بود؟اخرشم قضیه رو نفهمیدم!

(06-04-2020، 22:00)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:30)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:24)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وازه ساز امشبت شیش ماه تمرین کردی
با ی معرفت نگاه ب گذشته کردیTelegh_01
بیا بقیه رو Big Grin

بقیشو بخوام بگم بی عدبی میشه Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
بریم تو کار یه اهنگ دیگه Big Grin

محمد خوش خنده ی من
حرفاتو با خنده بزن
اون لحن پلیدتو نمیخااااام
نمون تو هرگز تو دلم
نازتو هیچ وقت نمیخرم
بخند تا از غصه دراااای Tongue  Tongue
استغفراللهTelegh_59
بریم ترکی بخونیم
سنی دیلر منی دیلر Big Grin

Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
حالا نوبت کیه؟
علیهههههه14
@"-HIDDEИ-"
اورمو دا سنی علی نی دیلررررر
سنی دیلر
علی نی دیلررررر
عاااااااTelegh_01Telegh_01Telegh_01
قدوقا رو ببین

ترکی توام ؟ Telegh_01 Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
آگهی
(07-04-2020، 14:22)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:21)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:16)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب Exclamation

اره
همشووو
من دنبالش کردم زندگیشو

جدی نگرفتنش مث اینکه..

اره میگه گل طبیعیه خوبه خخخخ
میگفمث بقیه مخدرا صنعتی نیست

بذا بکشه خوبه براش
حس میکنم یه روانیه ک همین گل و موزیک میتونه کنترلش کنه -_-
البته من فن دیدگاهشم خیلی مال این حرفاس +.+
Vibe
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(07-04-2020، 14:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب Exclamation
اره
همشووو
من دنبالش کردم زندگیشو

جدی نگرفتنش مث اینکه..

اوووپس
بگو پس Big Grin

(06-04-2020، 22:00)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:30)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقیشو بخوام بگم بی عدبی میشه Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
بریم تو کار یه اهنگ دیگه Big Grin

محمد خوش خنده ی من
حرفاتو با خنده بزن
اون لحن پلیدتو نمیخااااام
نمون تو هرگز تو دلم
نازتو هیچ وقت نمیخرم
بخند تا از غصه دراااای Tongue  Tongue
استغفراللهTelegh_59
بریم ترکی بخونیم

حالا نوبت کیه؟
علیهههههه14
@"-HIDDEИ-"
سنی دیلر
علی نی دیلررررر
قدوقا رو ببین

ترکی توام ؟ Telegh_01  Telegh_01
ترک نه اُ آذری.
نه نیستم
شنا بلد نیستیم ولی شناگرارو دوس داریم.
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(07-04-2020، 14:26)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:22)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
همشووو
من دنبالش کردم زندگیشو

جدی نگرفتنش مث اینکه..

بذا بکشه خوبه براش

واقعا بعضی حرفاش خوبه ..
میگفت اقتصاد کیش خراب بود بدجور. به امام جمعش گفتم،من طرفدار زیاد دارم تو تابستون چند روز کنسرت میذارم .. مردم میان اقتصاد اینجام رو نق پیدا میکنه میگه قبول نکرد.

تا همین که توترکیه پارسال کنسرت گذاشت 4000نفر ایرانی رفتن کنسرتش سالنش 3500 تا جا داش.کلی خرید کردن و پول هتل و غذا و گشت و گذار و...
یکی از اشناهاشم تو فرودگاه امام خمینی بود میگف 80درصد پروازای اون تایم به سمت استانبول بود.
جالبه میگف 2000 نفر اینا اومدن خونه باهام عکس گرفتن و...
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، red_Queen
@p.a.r.h.a.m پرهام
به سلطاان
سلام. چرا با من حرف نمیزنین؟
یه ادمی که خودش رو عوض کرده باید رفتار دیگران باهاش اینطوری باشه؟
به هر حال من طرفدارو پشت شما هستم.
تو پریزادیو انگاری که رویایو چشمات مینیاتوری ترین تصویر دنیای منه.
تا اخر عمر روت میشینم.
عاشقت هستمو از خودم میگزرم.
ای ماه من کامل شو.
برای بهترین دوست من:کره ی ماه.
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
(07-04-2020، 14:28)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
همشووو
من دنبالش کردم زندگیشو

جدی نگرفتنش مث اینکه..

اوووپس
بگو پس Big Grin

استغفراللهTelegh_59
بریم ترکی بخونیم

حالا نوبت کیه؟
علیهههههه14
@"-HIDDEИ-"
سنی دیلر
علی نی دیلررررر
قدوقا رو ببین

ترکی توام ؟ Telegh_01  Telegh_01
ترک نه اُ آذری.
نه نیستم
شنا بلد نیستیم ولی شناگرارو دوس داریم.

چه فرقی میکنه!
ولی به وقتش شناگر خوبی هم هستی Wink Tongue
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(07-04-2020، 14:31)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@p.a.r.h.a.m پرهام
به سلطاان
تو پریزادیو انگاری که رویایو چشمات مینیاتوری ترین تصویر دنیای منه.
تا اخر عمر روت میشینم.
عاشقت هستمو از خودم میگزرم.
ای ماه من کامل شو.
برای بهترین دوست من:کره ی ماه.
(07-04-2020، 14:31)p.a.r.h.a.m پرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام. چرا  با من حرف نمیزنین؟
یه ادمی که خودش رو عوض کرده باید رفتار دیگران باهاش اینطوری باشه؟
به هر حال من طرفدارو پشت شما هستم.

نترسید نترسید ما همه باهم هستیم

واقعا منم درک نمیکنم چرا این مدیرا اخراجت میکنن
 سپاس شده توسط red_Queen
جوک نوشته بود نماز جمعه و نماز جماعتا ک تعطیل شد بخاطر کورونا
هوا ایران بارندگیش بیشترم شده خخ
اصنا این آخوندا رو خدا فق برشون داااررره

(07-04-2020، 14:29)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:26)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی نگرفتنش مث اینکه..

بذا بکشه خوبه براش

واقعا بعضی حرفاش خوبه ..
میگفت اقتصاد کیش خراب بود بدجور. به امام جمعش گفتم،من طرفدار زیاد دارم تو تابستون چند روز کنسرت میذارم .. مردم میان اقتصاد اینجام رو نق پیدا میکنه میگه قبول نکرد.

تا همین که توترکیه پارسال کنسرت گذاشت 4000نفر ایرانی رفتن کنسرتش سالنش 3500 تا جا داش.کلی خرید کردن و پول هتل و غذا و گشت و گذار و...
یکی از اشناهاشم تو فرودگاه امام خمینی بود میگف 80درصد پروازای اون تایم به سمت استانبول بود.
جالبه میگف 2000 نفر اینا اومدن خونه باهام عکس گرفتن و...

د همین ایران رف ب پلیس ترکیه گزارش داد ک دستگیرش کنن
نزدیک ۸۰۰۰ معترض بخاطر حقوق انسانیت رفتن رای دادن تو سایت ک آزاد شد!!
Vibe
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ⓩⓐⓗⓡⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان